Lentekriebels (2)

De eerste keer dat we dit jaar de lentekriebels voelden, was eigenlijk al eind januari. Vandaag werden we voor de tweede keer overvallen door lentekriebels. Deze keer van die echte. Van die lentekriebels die schreeuwen om sandalen en flodderjurkjes. En ijsjes. En vlinders. En een parasol!

Weinig woorden vandaag, maar enkele sfeerbeelden van een zalige lentemiddag in de zon!

lentekriebels2-foodlentekriebels2-piratenstoeltje lentekriebels2-tekenen lentekriebels2-picknick lentekriebels2-klimmen lentekriebels2-glijbaan

 

 

Mocht je je trouwens afvragen waarom onze kinderen nog een lange broek en een longsleeve aan hadden? Awel, ik weet het ook niet. In de winter smeken ze om in hun blote kont door de tuin te mogen rennen en vandaag vonden ze het prima zo. Iets met kinderlogica en zo…

Hoe was jullie woensdagmiddag? 

 

Related Posts

5 Comments

  1. Heerlijk, zulk een lenteweertje! De mensen worden er wonderwel een pakje lichter van ,o) dit weertje is perfect om buiten te ravotten : droog, niet te koud, maar ook niet te warm : ideaal! Zulke beelden zeggen zoveel meer dan woorden!!! Genieten…

  2. Hier ook heerlijk buiten geweest, het speeltuig, voetballen, maar ook gezelschapsspelletjes aan de tuintafel 🙂 Giel had ook nog een lange broek aan, de wind zal toch nog wat frisjes aanvoelen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: