Valentijn…tijd voor een cadeautje! #bloghop

Valentijn…tijd voor een cadeautje! #bloghop

14 februari 2018 36 Door annelore_compleetgeluk

14 februari, Valentijn. Het lijkt alsof je het niet meer leuk “mag” vinden. Mij maakt het niet zo heel erg veel uit. Ik bedoel, als je helemaal lyrisch wordt van rode rozen, hartjesballonnen en een violist bij je tafel in het restaurant, geweldig toch?

In een soort van romantische bui besloot ik me dus in te schrijven voor de Valentijnsbloghop. Een ketting van blogposts waarbij je andere blogs ontdekt en waar je bovendien ook nog eens kans maakt op leuke prijzen. Kortom: cadeautjes en leesplezier voor Valentijn.valentijn

Unicorns and Fairytales

Misschien kom je op mijn blog terecht omdat je een vaste lezer bent (waarvoor dikke merci!), maar misschien kom je hier ook terecht omdat je eerst de Valentijnsblogpost van Nathalie gelezen hebt. Ken je Unicorns and Fairytales nog niet, neem er dan zeker een kijkje. Je vindt er heel wat interieurtips, leuke outfitposts voor je peuter en kleuter en nog heel veel meer. En ook haar Instagram is de moeite waard trouwens! Trouwe fan hier zo.

Mamascrapelle

Ik link op mijn beurt weer door naar Ellen van Mamascrapelle. Ik ontdekte haar blog door deze hop en ben vooral enthousiast over haar creatieve rubriek. Tips en voorbeelden voor themaknutselwerkjes rond Kerst, Moederdag, Pasen? Je vindt het er allemaal. En dan bedoel ik haalbare knutselwerkjes, die ik zelf ook makkelijk kan maken met de kinderen.

En Compleet Geluk dan?

Compleet Geluk is mijn persoonlijke speeltuin op ’t internet. De meeste onderwerpen hebben op de een of andere manier met kinderen te maken, maar af en toe kom je ook een persoonlijk zijsprongetje tegen. Kom je hier voor het eerst lezen, dan kun je door de verschillende categorieën klikken die je aan de rechterkant ziet staan. Dan vind je vanzelf wat je het meeste aanspreekt. Project #ouderzonden is een absolute aanrader, al zeg ik het zelf.

Giveaway

Naast deze blog run ik sinds vorig jaar ook een webshop. The Green Style staat voor natuurlijke Italiaanse verzorgingsproducten, vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen en chemische afgeleiden. Bovendien zijn de producten vegan ok en uiteraard niet getest op dieren.

Ik geef dan ook graag aan een van mijn lezers een waardebon van 20 euro weg voor The Green Style.

thegreenstyle. natural living

Hoe neem je deel?

Laat in een reactie weten wat je graag zou kopen in de webshop. Deelnemen kan tot zondag 18 februari 20u.  Daarna wordt de winnaar via de Facebookpagina bekend gemaakt.  Veel hopplezier!