Valentijn…tijd voor een cadeautje! #bloghop

14 februari, Valentijn. Het lijkt alsof je het niet meer leuk “mag” vinden. Mij maakt het niet zo heel erg veel uit. Ik bedoel, als je helemaal lyrisch wordt van rode rozen, hartjesballonnen en een violist bij je tafel in het restaurant, geweldig toch?

In een soort van romantische bui besloot ik me dus in te schrijven voor de Valentijnsbloghop. Een ketting van blogposts waarbij je andere blogs ontdekt en waar je bovendien ook nog eens kans maakt op leuke prijzen. Kortom: cadeautjes en leesplezier voor Valentijn.valentijn

Unicorns and Fairytales

Misschien kom je op mijn blog terecht omdat je een vaste lezer bent (waarvoor dikke merci!), maar misschien kom je hier ook terecht omdat je eerst de Valentijnsblogpost van Nathalie gelezen hebt. Ken je Unicorns and Fairytales nog niet, neem er dan zeker een kijkje. Je vindt er heel wat interieurtips, leuke outfitposts voor je peuter en kleuter en nog heel veel meer. En ook haar Instagram is de moeite waard trouwens! Trouwe fan hier zo.

Mamascrapelle

Ik link op mijn beurt weer door naar Ellen van Mamascrapelle. Ik ontdekte haar blog door deze hop en ben vooral enthousiast over haar creatieve rubriek. Tips en voorbeelden voor themaknutselwerkjes rond Kerst, Moederdag, Pasen? Je vindt het er allemaal. En dan bedoel ik haalbare knutselwerkjes, die ik zelf ook makkelijk kan maken met de kinderen.

En Compleet Geluk dan?

Compleet Geluk is mijn persoonlijke speeltuin op ’t internet. De meeste onderwerpen hebben op de een of andere manier met kinderen te maken, maar af en toe kom je ook een persoonlijk zijsprongetje tegen. Kom je hier voor het eerst lezen, dan kun je door de verschillende categorieën klikken die je aan de rechterkant ziet staan. Dan vind je vanzelf wat je het meeste aanspreekt. Project #ouderzonden is een absolute aanrader, al zeg ik het zelf.

Giveaway

Naast deze blog run ik sinds vorig jaar ook een webshop. The Green Style staat voor natuurlijke Italiaanse verzorgingsproducten, vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen en chemische afgeleiden. Bovendien zijn de producten vegan ok en uiteraard niet getest op dieren.

Ik geef dan ook graag aan een van mijn lezers een waardebon van 20 euro weg voor The Green Style.

thegreenstyle. natural living

Hoe neem je deel?

Laat in een reactie weten wat je graag zou kopen in de webshop. Deelnemen kan tot zondag 18 februari 20u.  Daarna wordt de winnaar via de Facebookpagina bekend gemaakt.  Veel hopplezier!

 

Related Posts

36 Comments

 1. wat een mooie producten verkoop je, ik ben wel erg nieuwsgierig geworden. Ik ben al een poos op zoek naar goede handcrème dus zou ik deze iig bij je uitzoeken, alhoewel ik ook wel een nieuwe gezichtscrème kan gebruiken.

 2. Ik zou graag de Erboristica Anti-ageing dagcrème op basis van arganolie uit de shop willen kopen. Lijkt mij een erg fijne crème.

 3. OOOOOOOOOOOOOoooh wat zou ik mijn wederhelft oh zo blij maken met de de eau de toilette Uomo wat zal hij dan lekker ruiken en oh zo sexy en schattig zijn…. echt top jullie producten wij zijn grote fan en de familie ook! Heel veel liefs vanwege Eric en mezelf!

 4. Ik zou compleet gelukkig worden van een heerlijk bad en douchegel zoals de Camelia Japonica! Heerlijk gezellig samen in bad genieten.

 5. Jaaaa ik doe graag mee?? ik zou onder anderen? Karité (shea) boter + Vitamine C
  Artikelnummer: 7000,omdat dit niet alleen verwennerij voor mij zelf is maar ook geschikt is voor onze dochter Ylva en zoontje arvin?? dussss ?fingerscrossed?

 6. Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀 Al een tijdje ben ik op zoek naar een shampoo waarvan ik geen jeuk op mijn hoofd krijg (lang verhaal is begonnen na volledig kaal te zijn geweest na chemo), zou er in jouw webshop een shampoo voor mij zijn? Ik ga duimen! 😀

  Fijne dag! <3

 7. Oh wat een leuke webshop en wat een geweldige producten! Ik zou de handcreme met amandelolie willen en een lekkere douchegel met macademiaolie en sheabutter.

 8. De laatste tijd word ik echt helemaal gek van mijn hoofdhuid die jeukt, schilfert en tegen niks meer kan. Ik vermoed dat mijn shampoos het probleem zijn en ik zou er dan ook graag eentje van jou proberen. En de dagcreme en de bb-crème lijken me ook toppers!

 9. Wanneer ik een bestelling zou plaatsen op ‘The Green Style’ zou er zeker ‘Haar- en lichaamsolie met macadamia olie en sheabutter’ bij zijn.
  Misschien vind ik hier wel de perfecte olie voor mijn weerbarstige krullen mee. En zo niet, dan houd ik er toch een heerlijk geurende body-olie aan over! 🙂

 10. Ik zou gaan voor de handzeep op basis van amandelolie (250 ml – met pomp), de hand- en nagelcrème op basis van zachte amandelolie (75 ml) en de bad-en douchegel op basis van amandelolie (400 ml). Ik ben in verwachting van ons eerste kindje en sta sinds deze week vol uitslag op m’n buik. Volgens de dokter ga ik striemen krijgen en moet ik veel smeren, zelf dacht ik aan koude-allergie. Mijn schoonmoeder raadde me andere schoonheidsproducten aan, zonder kleurstof. Amandel lijkt me dan heel zacht en fijn. Baat het niet, dan schaadt het niet. 😉

 11. Ik zou gaan voor het pakket met de verschillende gezichtsmaskertjes denk ik. Dat past goed bij mijn voornemen van dit jaar om wat vaker verwenmomentjes voor mezelf in te lassen. Aangezien ik uit mezelf geen maskertjes zou kopen lijkt me dit perfect om eens lief te zijn voor mezelf als moeder van een ondernemende tweeling 😀

 12. Hey,
  Nadat ik 7 weken geleden beviel van ons derde kindje is er maar weinig tijd voor persoonlijke verwennerij.
  Al de producten in je webshop zijn dus zeker welkom. Het zou moeilijk worden om te kiezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: