Huwelijksreis Brazilië 2009: 27 september

In 2009 trouwden we. Na onze huwelijksdag vertrokken we meteen met de rugzak een maand naar Brazilië. Ik hield toen elke dag een dagboek bij. Tijdens het inpakken voor de verhuis, kwam ik het weer tegen en nu wil ik het vastleggen op de blog.

We maakten deze reis in 2009, dus gebruik het als inspiratie of ter ontspanning, maar pin ons niet vast op de juistheid van de toeristische informatie 🙂

27 september

Onze laatste dag in Foz do Iguazu. Onze vlucht ging pas na de middag dus we hadden nog alle tijd om het vogelpark (Parque das Aves) te bezoeken. Voorgeschreven tijd was anderhalf uur, maar we liepen er uiteindelijk ruim 3 uur rond.  We zagen toekans, papegaaien, grote schildpadden,.. Rob kreeg een slang in zijn nek en een papegaai op zijn hand, ik was blij dat ik de foto’s mocht nemen. Echt een heel fijne manier om de dagen in Foz af te sluiten.

Kort na de middag namen we de bus richting de luchthaven. Puffen en blazen in die hitte, dat wel.

De vlucht naar Brasilia ging vlot, met een geplande tussenstop in Curitiba. Toen we aankwamen in Brasilia was het al donker maar nog steeds 27 graden. Hier logeerden we niet in een jeugdherberg (simpelweg omdat er toen geen waren in deze stad), maar in het Mercure Hotel. We waren tenslotte op huwelijksreis, dus af en toe een beetje luxe mocht ook.

Morgen: Op verkenning door Brasilia, de hoofdstad van Brazilië.

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: