Geef een nieuwe uitstraling aan je interieur + kortingscode Posterstore

Nog 2 weken. Nog 2 weken en dan is HET MOMENT eindelijk daar. Dan verhuizen we definitief naar Oostenrijk. Om te beginnen hebben we een huurhuis gevonden. Op die manier kunnen we wennen en focussen op contacten leggen, de kinderen te laten aarden en zelf ook wat op onze plooi komen. Uiteraard gaan we in een huurhuis geen ingrijpende zaken doen, maar we willen er wel onze persoonlijke touch aan geven. We weten immers niet hoe lang we er gaan wonen. We zochten daarom alvast weer een aantal leuke posters uit bij Posterstore.be

Verhuizen is het ideale moment om afscheid te nemen van dingen en om van de gelegenheid gebruik te maken om overal een frisse wind door te laten waaien. Immers. onze stijl is de afgelopen 15 jaar ook wel behoorlijk veranderd. We houden nog steeds van veel kleur en zijn geen fan van wit en beige, maar op sommige kadertjes en decoratieve elementen uit ons huis zijn we ondertussen wel uitgekeken.

De jongens delen in eerste instantie een kamer, dus die mochten beginnen met uitzoeken. Een retro oranje VW-busje, ongeveer zoals die bij Pé en Mé in de garage staat, die viel meteen op.  Meer hoefden ze niet, want ze nemen nog wat eigen voetbal- en gameposters mee.

Ik koos zelf een mix van verschillende posters en lijstjes. Sinds kort ben ik helemaal verliefd op de koperen lijsten namelijk. In ons huis nu passen deze helemaal niet, maar in ons huurhuis wel – hoeraatjes! – .

De bergposters komen langs de trap te hangen, samen met de lijsten die we al hadden.  De lichtere kleuren komen in onze slaapkamer, want die is vrij donker, de andere komen in de woonkamer en op mijn kantoortje.

Toen we de posters ontvingen, konden we niet aan de verleiding weerstaan om ze heel even uit te pakken. De geur van het papier (duurzaam geproduceerd trouwens!) vind ik altijd zo fijn. We stopten de posters al in de lijsten en pakten ze daarna weer zorgvuldig in. De leveringen van Posterstore zijn altijd super goed ingepakt, dus de verpakking is perfect om een verhuis naar het buitenland te trotseren!

Wanneer we helemaal geïnstalleerd zijn, dan laat ik jullie nog wel een paar foto’s zien van hoe de muurdecoratie er definitief uit komt te zien. De foto’s nu laten nog niet half zien hoe mooi het in werkelijkheid is. maar tussen het verhuizen door was dit toch al een tipje van de sluier!

Hé, en voor jullie, allerliefste lezers, heb ik een afscheidscadeautje in de vorm van een heel leuke kortingscode. Nog tot en met 2 augustus is er een gigantische Summer Sale op Posterstore.be, waarbij heel veel posters al behoorlijk afgeprijsd staan. Boven op deze afprijzing mag ik jullie nog eens 40% korting geven met de code annelore40. Deze korting is geldig op alle posters (exclusief Selection).  Laten jullie weten wat je gekozen hebt?

 

Related Posts

4 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: