Sneeuw in april

Sneeuw in april, net in de twee weken dat we met z’n zessen verlof hebben.  Za-lig!  Deze ochtend liep ik iets voor 8 uur al met de hond door het bos en we genoten allebei. Sneeuw, stilte en het “alleen-op-de-wereld”- gevoel.  Man, wat kan ik daar van genieten. Want tuurlijk, zon en warmte zijn leuk, maar niets kan tippen aan een goede laag sneeuw. 🙂

Maak er een fijne woensdag van!

 

Related Posts

1 Comment

  1. ik heb ook genoten! Al vond ik de week ervoor met een zomergevoel ook wel zalig (en leuk vooruitzicht om meer tuinbezoekjes te kunne plannen). Maar we moeten het nemen zoals het komt dus sleeën en sneeuwmannen in april zijn net zo plezant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: