Hoe is het nog met jullie?

Hallo, hoe is het nog met jullie?

Goed.

Niets bijzonders hé.

Ahja, gewandeld.

En een keer naar de tv gekeken.

 

Nog even mensen, nog even. Een paar maanden waarschijnlijk. Of misschien nog langer. Wie zal het zeggen. Maar laat ons blijven volhouden. Voor iedereen, voor elkaar.

En investeer in goede wandelschoenen, je zult er nog nooit zoveel deugd van gehad hebben als nu.

 

 

Related Posts

4 Comments

  1. ja hoor, we gaan nog flink op stap hoor en serieus, ‘k geniet er ook van.
    en ik lees vaker dan vroeger. we gaan het nog wel wat volhouden als het moet, ‘k doe mee voor ons allemaal

  2. Mwoah, cavakes. Work, eat, sleep, bike, walk, run, repeat. Zoiets. Veel van hetzelfde. Op zich alles ok, maar ik heb toch een soort van onbestemd leeg gevoel door het gebrek aan sociaal contact. Tsja, nog even… al vrees ik dat dat even pas volgend jaar zal zijn. (Ik ga daarvan uit, als dan het ‘normale’ leven sneller herneemt, des te beter 🙂 )

  3. Absoluut! Ik deed begin maart twee investeringen waar ik nog steeds blij mee ben. Wandelschoenen en een nieuwe laptop. Terwijl ik nog niet eens wist dat ik constant thuis ging moeten werken. Goed gedaan van mij. :p

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: