Omdenken

Ik zou liegen mocht ik zeggen dat ik Oostenrijk niet gemist heb. Tuurlijk had ik honderd miljoen miljard keer liever daar gezeten afgelopen week. Tuurlijk keek ik gigantisch uit naar de bergen in de herfst en moest ik het nu doen met foto’s die ik via WhatsApp doorkreeg. Maar hé, het geld wat we nu niet uitgegeven hebben, kunnen we op een later moment in ons nieuwe huis spenderen.

Omdenken.

Ik vind het een k*twoord, maar het idee er achter is fantastisch. We zijn er echt heel goed in ondertussen en onze kinderen ook.  “Doordat we nu niet naar Oostenrijk gingen, konden we keiveel levels omhoog bij Fortnite.” “Doordat we hier bleven, hebben we het hele konijnenhok opnieuw ingericht.” “Doordat we thuis bleven, moesten we niet zo lang in de auto zitten, dat is beter voor het milieu.”.  Onze kinderen zijn de max, echt! <3

Om maar te zeggen, we hebben een erg fijne herfstvakantie gehad. Eentje met veel zuurstof, buitenlucht en tijd voor elkaar. Eentje met de spanning van de finale van The Masked Singer en grote ogen bij het zien van de eerste Ik Vertrek uit Vlaanderen. Eentje van onder een dekentje bij de open haard zitten en van veel knuffelen. En dat was top. Het was goed zo.

Hoe was jullie vakantie? En zijn jullie klaar voor de tweede week die er aan gebreid wordt?

Related Posts

4 Comments

  1. Awel onze vakantie in de oostkantons heeft super deugd gedaan. Compleet anders dan de geannuleerde Gran Canaria en de FB memories van de zwembadfoto’s de vorige jaren staken wel in alle eerlijkheid. Maar ja, ik heb me wel de bedenking gemaakt dat ik nog nooit zoveel tijd en ruimte gehad heb om de herfstpracht in de bossen en natuur zo uitgebreid te beleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: