Wanneer kinderen een drukker sociaal leven hebben dan hun ouders…

…dan is er nood aan een goede planning. Het moet gezegd, 4 kinderen die helemaal losgaan in hun hobby’s en vriendschappen, dat is druk. Daarom ook extreem veel hartjes voor de Wederhelft die de kinderen elke dag weer op het goede tijdstip op de goede plaats weet te krijgen. Er wordt gecarpoold, er worden beurtrollen afgesproken en gelukkig kunnen een aantal hobby’s ook gewoon op de fiets bereikt worden.

smartphoto, kalender

Ondanks alle hippe apps, gedeelde online agenda’s en andere snufjes, betekent een goede planning bij ons nog steeds een papieren kalender om alles bij te houden. Zo eentje waar op gekrabbeld wordt, met veel pijltjes en sterretjes. Een weerspiegeling van ons leven; gezellig en druk, heel voorspelbaar maar met ruimte voor spontane ingevingen.

Ook dit jaar hebben we dus weer samen een familieplanner gemaakt. Eentje met veel ruimte voor ieder kind en een klein vakje voor papa en mama 🙂 en met foto’s die ons een warme terugblik op 2019 geven!

De familieplanner maakten we ook dit jaar via de site van Smartphoto.  Je kunt er familieplanners maken voor 3 tot 6 mensen, in verschillende designs.  Ook de bureauplanners zijn de max, zo heb ik een kalender én foto’s van ons gezin op mijn werkplek staan. 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: