Een nieuw tv-seizoen! //Back to School Giveaway//

Morgen start het nieuwe schooljaar. Die eerste dagen zijn de kinderen hier meestal doodop, ze moeten weer wennen aan het ritme, het vroeger opstaan en alle indrukken. Na schooltijd proberen we ze zoveel mogelijk mee naar buiten te nemen, maar eerlijk is eerlijk, ze kruipen maar wat graag voor de tv na zo’n dag.

Het leuke aan het najaar is dat er weer veel nieuwe series op tv komen. Zeg nu zelf, de honderdduizendste herhaling van Team Umizoomi hoef je toch echt niet meer te zien he?

Wij kregen alvast een paar previews en hier waren onze kinderen het meest enthousiast over:

1. Apple and Onion

De belevenissen van 2 vrienden die verhuizen naar de grote stad. Ze zijn de gezonde personages in een heus foodiversum. Dialoogjes worden afgewisseld met korte zangstondes (die onze kinderen minder smaken) De serie boeit onze 5-jarigen nog niet, maar onze 8-jarige was enthousiast!

Apple and Onion, vanaf 3 september elke weekdag om 16u55 op Cartoon Network

2. Big Hero 6

Superhelden die overdag gewoon normale kinderen zijn, het spreekt tot de verbeelding en blijft een succesconcept. Big Hero 6 is een leuke actieserie – zonder dat het gewelddadig is – met de nodige humor. Onze kinderen waren alle vier enthousiast. Naar ons gevoel geschikt voor kijkers van 5-9 jaar. bighero6

Big Hero 6, vanaf 8 september elke zaterdag om 9u10 op Disney Channel

 

Giveaway

Back to school, dat vraagt om een passende giveaway.  Ik mag maar liefst 3 mensen blij maken met een goodiebag van Cartoon Network met daarin een schrift, een klok, een travelmug en een pennenzak. Fijn om zo het nieuwe jaar te starten he?

Laat in de reacties weten voor wie je deelneemt. Deelnemen kan tot woensdag 5 september 18u00.  Winnaars worden daarna bekend gemaakt via de Facebook pagina.

 

Related Posts

6 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: