Monster Jam – Rotterdam: dat smaakt naar meer!

In april mocht ik tickets weggeven voor Monster Jam in de Kuip in Rotterdam. Gisteren was het dan eindelijk zo ver en mochten ook wij aan de lijve gaan ontdekken waarom Monster Jam Trucks nu eigenlijk zo cool zijn.

Het was in één woord FAN-TAS-TISCH!

Maar echt.

Waanzinnig fantastisch. Om te beginnen, de sfeer in een voetbalstadion, dat is iets speciaals. De Kuip wordt een van de mooiste stadions van Nederland genoemd en dat is absoluut terecht. Wij zaten in de bovenste cirkel en hadden een volledige overview over het veld en de rest van het publiek.

grave digger, monster jam

De Monster Jam Trucks stonden aan de zijlijn opgesteld en meteen begonnen de kinderen opgewonden hun favorieten te checken. Kind 1 ging voor Grave Digger en kocht van zijn verjaardagscentjes een bijpassend masker. De dochters gingen voor Scooby Doo (naar de gelijknamige hond) en Max D, een vervaarlijk uitziende truck met pinnen. Kind3 vond de Dragon het stoerst, want die spuwde ook nog eens vuur.scooby doo

De show was een aaneenschakeling van stunts, door de lucht vliegende auto’s en een competitief element, waardoor het publiek nog meer opgezweept raakte. Na de pauze was er ook een onderdeel freestyle riden voor motors en dat was ook om duimen en vingers bij af te likken. Ik bedoel, die auto’s, dat is cool, maar een motor een salto in de lucht zien maken, dat is kippenvel. 

Ik waande me deze middag een soort van Amerikaans gezin. Alles was zo hard over the top, groot en luidruchtig. En weet je wat? Ik genoot er van. Heel ons gezin genoot er van. Het was de perfecte start van de vakantie.

Mochten er nieuwe shows ingepland worden, dan willen we zeker nog eens terug en we kunnen het iedereen aanraden. 

Denk je: “ja maar, Rotterdam, De Kuip, ik ken dat daar niet, dat is te ingewikkeld”, dan kan ik je zeggen dat ze dat daar in Nederland top geregeld hebben. Je parkeert je auto op de parking van de Ahoy (vlak aan de afrit van de snelweg). Voor 13euro laat je hem er de hele dag achter en stap je op de gratis pendelbus naar de Kuip. Na afloop van het event stonden er lange rijen bussen klaar om iedereen terug te brengen. Amper 20 minuten na afloop van de show reden wij de snelweg naar huis al op, als dat geen efficiëntie is!

MONSTER JAM

Hebben jullie Monster Jam Truck fanaten in huis?  Voor ons was het een ontdekking, maar gezien de mega opkomst gisteren, is het wel een heel erg populair event (en zeker niet alleen onder kinderen!)

Related Posts

1 Comment

  1. Hier zijn ze beide fan van grave digger!
    Als we winnen gaan we ons petekindje en onze zoon nog is super blij kunnen maken want dit is gewoon fantastisch! ?????? @monsterjam you are the best!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: