Win Win Win: 4 tickets voor Monster Jam!

Monster Jam logoRonkende motoren, veel herrie en spectaculaire stunts. Ik geef het toe, ik vind dat best wel erg cool. Om naar te kijken wel te verstaan, niet om zelf mee te doen, duhuh!

In 2016 kwam de show ook al eens naar Nederland, maar toen konden we er niet bij zijn. Ik ben dan ook super benieuwd om in juni voor het eerst naar Monster Jam te gaan én jij kunt er ook bij zijn!

Monster Jam

Monster Jam is een spectaculaire show voor het hele gezin. Show en sensatie van de bovenste plank. Monster Jam Trucks die door de lucht vliegen, mekaar de loef afsteken en het hart van het publiek proberen te winnen.

Monster jam, monster jam trucks
©2017FMS – Deelnemende trucks onder voorbehoud

Kijken je kinderen wel eens naar Blaze en de Monsterwielen? Ja? Awel, dat, maar dan in het echt en in de overtreffende trap!

monster jam trucks
©2017FMS – Deelnemende trucks onder voorbehoud

Monster Jam is naast een wervelende show ook een echte wedstrijd waarbij de beste racers tegen elkaar strijden voor een ereplaats op het podium. Zit je in het publiek, dan bepaal je mee wie de winnaar is. Je kunt je al voorstellen dat de racers echt alles uit de kast halen om het publiek te imponeren en voor zich te winnen.

Pit Party

pit party
©2017FMS – Deelnemende trucks onder voorbehoud

Krijg je niet genoeg van de Monster Jam Trucks, dan kun je voorafgaand aan de show naar de Monster Jam Pit Party. Je krijgt dan de mogelijkheid om met de racers en hun trucks op de foto te gaan en ze echt van heel dichtbij te zien. Volgens mij ben je dan nog meer onder de indruk van die machines!

Win Win Win!

Ik mag iemand blij maken met maar liefst 4 tickets.

1 x 4 tickets categorie 1 ter waarde van 42.90€ per ticket. Niet te flauw he!  De tickets zijn geldig voor de Monster Jam Show in Rotterdam (NL) op 30 juni 2018 om 15u00.

Hoe neem je deel?

1. Laat in een reactie weten wat jij zo cool vindt aan Monster Jam Trucks.

2. Deel je deze blogpost op je eigen Facebookpagina, dan krijg je een extra kans om te winnen.

Deelnemen kan tot en met maandag 30 april 20u00. De winnaar wordt uiterlijk 2 mei per mail op de hoogte gebracht.

Algemene voorwaarden van de wedstrijd kun je hier nalezen.

 

Veel succes!

SMJ18-Dom-1200x628S-RGB-Facebook_Paid-Meg
©2017FMS – deelnemende trucks onder voorbehoud

 

 

 

Related Posts

10 Comments

 1. Waaahhh wat gaaf! Ik zei laatst tegen mijn vriend dat ik echt een keer naar Monster Jam wil. En dit zeg ik stiekem al jaren.. Haha, en dat als vrouw.. :p Beetje gek misschien haha. Ik vind het een geweldig evenement, vanwege alle stunts en de sensatie die je daarvan krijgt!

 2. Och wat zou ik graag winnen voor onze jongens…
  Ze zijn gek van alle auto’s en vormen… Dit zou een super afsluiter /verrassing zijn om het einde vh schooljaar te vieren… ????

 3. Wat een leuk voor mijn twee mannen! Kunnen ze deze Monstertrucks en hun favoriet Grave Digger eindelijk eens in het echt zien. Het zou een mooie verrassing zijn, dus ik loot graag mee!

 4. Zou Tijs geweldig vinden! En de papa natuurlijk ook! Vroeger altijd mega fan van alles wat met auto’s te maken had en de zoon die geweldige fan is van Blaze en natuurlijk ook de neef die we dan ook een plezier kunnen doen en mee kunnen nemen! We ???????? Alvast! ?
  Weer een geweldige give away! X

 5. Dag Hannelore weeral een fijne blog met deze keer een heel leuke prijs te winnen.

  Wat is er nu zo cool aan deze Monster Jam Trucks, het is eigenlijk groot speelgoed voor volwassen mannen.
  Entertainment eerste klas en ze zijn bijna zo cool als jou blogs super fantastisch geschreven zijn.
  Altijd fijn om een beetje lectuur mee te pakken tussen al de (onzin) en reclame op fb.
  Meestal ook met heel nuttige tips, doe zo verder!
  Ik zal deze post zeker delen op mijn profielpagina.

  Hopelijk is het voor jou ook een lang weekend,
  dus bij deze een fijn weekend nog gewenst aan het ganse gezin.

  Mvg,
  Kenji

 6. gewoon al het geluid van die ronkende motoren geeft me al kippenvel, zou tof zijn om te winnen en te delen met mijn ouders die in juni 45 jaar getrouwd zijn (pa is een echte auto-freak dus dit zou hij wel tof vinden)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: