Communiegiveaway

10 mei is het hier feest. Onze oudste zoon viert zijn eerste communie en omdat wij graag een stukje van ons geluk met jullie delen, doen we van communiegiveaway!  Een paar cadeautjes, iets leerrijks en iets popperigs.

Smart Games

Ondertussen een klassieker hier op de blog. Ik ben fan, onze kinderen zijn fan, kinderen die hier op bezoek komen zijn fan. Tof vormgegeven spelletjes voor 1 persoon en echte breinbrekers. Onze nieuwste aanwinst is de Asteroid Escape, speciaal voor onze jongens die in een “ik-ben-stoer-en-konijntjes-wil-ik-niet-fase” zitten.

Net als je denkt dat alle spelletjes toch wel wat hetzelfde zijn, merk je dat de opdrachten toch weer een tikkeltje anders zijn en voor je het weet zit je weer te puffen en te blazen om de juiste oplossing te vinden.

Voor de giveaway kozen wij voor JumpIn’, een spel dat wij al een paar maanden in huis hebben en nog steeds niet uitgespeeld hebben.

smartgames 25635077_10156145715349235_502515686_o

Baby Secrets – Zapf Creation

De unboxing-hype blijft maar voortduren. Na de L.O.L Surprise, komt nu ook Zapf Creation met een unboxingthema op de markt. Je kent Zapf Creation misschien vooral van de Baby Born poppen, maar deze keer pakken ze uit met mini-popjes. Juist ja, om te verzamelen.

De kleine babypopjes bestaan in 50 verschillende versies, 25 jongens en 25 meisjes. Ze zitten verpakt in een mini-badkuipje. Plaats je ze in koud water, dan ontdek je of je een jongen of een meisje hebt. Zo werkt dat tegenwoordig ;-).

Naast de individuele popjes, bestaan er ook verschillende sets. In een set heb je 3 popjes. Twee er van zie je meteen door de verpakking heen, de derde blijft verborgen tot je de badkuip opent. Spanning en sensatie. De baby’s hebben allemaal een geboortebewijs, waar je hun naam in kunt vullen en in de set zit ook nog een hobbelpaard, een kinderwagen of een wiegje.930144_BABY_Secrets_Rocking_Horse_Pack_300crop

Wat ik er van moet denken, ik weet het nog niet goed. Ik blijf persoonlijk een soort van haat-liefde verhouding hebben met al die unboxing-frummeltjes, maar eerlijk is eerlijk, de kinderen vinden het geweldig.

Ik mag twee sets weggeven, dus test het vooral zelf!

Hoe deelnemen?

1. Laat in een reactie op de blog weten wat voor cadeautje je wilt winnen,  JumpIn’ of een van de 2 sets Baby Secrets.

2. Deel je de blog op Facebook, dan krijg je een extra kans.

Deelnemen kan tot donderdag 10 mei 20u00. De winnaars worden op 11 mei bekend gemaakt via de Facebookpagina.

Heb ik op 13 mei nog geen reactie, dan gaat de prijs naar een nieuwe winnaar.

 

 

Related Posts

14 Comments

 1. Gefeliciteerd! Hopelijk hebben jullie een leuk feestje! Ik doe graag mee voor een setje van de Baby Secrets voor mijn nichtje Lucie. Zij is helemaal zot van de L.O.L.’s dus deze zal ze zeker ook super vinden. Erg fijne giveaway!

 2. Allereerst wens ik jullie alvast een leuk communiefeestje! Mooie giveaway ook! Met beide cadeautjes zou ik hier iemand blij mee kunnen maken, maar ik heb toch de voorkeur voor JumpIn’. Smartgames zij hele leuke, uitdagende spellen die je in je eentje kan doen, ik gebruik ze ook regelmatig op school voor in de klas.

 3. De jumpers lijken me wel leuk! Ik doe graag mee. Veel plezier donderdag! Bij ons is het morgen groeifeest en het weer zit alvast mee!

 4. Oh leuk een communicant! Ons Jana doet ook haar eerste communie. Leuke tijd en kadootjes horen er bij!
  Jumpin’ ziet er geweldig uit! Onze 3 dames willen dit heeeeel graag uitproberen en de mama ook hihi.
  Succes met de communie en wij doen mee met jullie give away. ?

 5. Gefeliciteerd!
  Wat ongelofelijk fijn van jullie dat je ook cadeaus uitdeelt! Onze oudste zou heel blij zijn met JumpIn!
  Nu nog duimen voor mooi weer op 10 mei…

 6. Alvast gefeliciteerd met jullie zoon … dat gaat een prachtige dag worden.
  Vermits ze hier thuis zot zijn van die unboxing-dingetjes, doen we daar dan ook voor mee.

 7. Smartgames altijd een topcadeau! Jumpin zouden we graag toevoegen aan onze eigen collectie, we wagen dus met veel plezier een kans!

 8. Oh, dat JumpIn lijkt me heel leuk voor lijn zonen Lars en Daan, ze houden van zo’n spelletjes. Ik waag mijn kans 🙂

 9. Alvast een hele fijne communie.
  Wat lief jullie dan iemand blij maken met zo’n mooie cadeaus.
  Wij gaan met onze dochters voor de baby secrets.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: