Laat de voetbalgekte beginnen!

Het komt dichterbij, het moment waar de Nederlanders onder ons iets minder blij mee zijn, maar de Belgen des te meer:  Het WK!

Voetbal, onze Duivels, spannende matchen, bier en vettigheid, gejoel en massa’s commentaar van aan de zijlijn, o wat kijk ik er naar uit!

EK2016, tousensemble, rode duivels
In 2016 leefden ze ook wel mee, zonder het echt helemaal te snappen 🙂

Wat ik deze keer het leukst vind, is dat de kinderen ondertussen oud genoeg zijn om die hele voetbalgekte ook mee te beleven. De Rode Duivels hebben iets magisch en ze zijn er ook rotsvast van overtuigd dat wij kampioen worden.  Uiteraard.

Om al in de sfeer te komen, kun je nu bij Carrefour een tafelvoetbal kopen. Jawel, zo’n coole kickertafel. Een tafelvoetbal is leuk, maar een gepersonaliseerde Rode Duivels-tafelvoetbal is natuurlijk nog veel toffer! redtogether, voetbalgekte, carrefour, kicker

Hoe het in zijn werk gaat?

Je koopt het voor 29.95€ en zorgt dat een volwassene hem in elkaar zet. Het is niet ingewikkeld of erg moeilijk, maar er moet vanalles geschroefd worden, dus de kinderen kunnen het niet zelf. De tafel  (die overigens geen poten heeft) is compleet, met 11 rode en 11 gele spelers, klaar om meteen je eigen wedstrijden te gaan spelen.

Je kunt echter ook sparen voor onze Rode Duivels. Per aankoopschijf van 25€ krijg je een zakje Panini-stickers – o nostalgie – . In dat zakje zit ook een spaarzegel. Heb je 4 zegels, dan kun je zo’n Rode Duivel kopen voor 0.99€, en zo stap voor stap je kickertafel personaliseren.redtogether, rode duivels, carrefour

Ik zou zeggen, mobiliseer ouders, grootouders en buren en spaar samen voor onze Duivels!

 

De kickertafel zorgde hier al voor heel wat plezier en verhitte gezichtjes van de spanning. Bovendien zijn de Rode Duivels best wel erg goed weergegeven, dus onze kinderen kunnen ondertussen makkelijk hun favoriete spelers opnoemen.   

Favorieten:  Dries, Radja, Eden en Marouan.  We moeten ze alleen nog even aan het verstand krijgen dat het bij voetballers vaak makkelijker is om de familienaam te noemen :-).

voetbal, redtogether, carefour

Heb je de voetbaltafel aangeschaft?  Laat het me dan weten, ik kan nog 2 x 5 figuurtjes weggeven! Wie eerst reageert, die krijgt ze.

Related Posts

3 Comments

  1. haha zalig wel dat je blijkbaar in NL werkt. Dat kan je hen lekker doorsteken de volgende maanden zeker als we goed spelen (ik ben daar nooit een grote optimist in).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: