Witte was – de huisvrouw in mij wordt wakker in de lente

Bij het zien van de eerste zonnestralen, krijg ik altijd een aanval van poging-tot-perfecte-huisvrouw. Die aanval gaat trouwens net zo snel weer over als hij gekomen is, maar dit terzijde.

In ieder geval, tijdens zo’n aanval ga ik dan op zoek naar nieuwe producten die mij kunnen helpen op een volwassen manier met mijn huishouden om te gaan. Of het in ieder geval zo kunnen laten lijken. Ja, er schuilt af en toe best wel een Mrs. Bucket in mij. Naast het feit dat de producten uiteraard gewoon goed moeten zijn, is een toffe verpakking bij mij bijna altijd argument nummer 1 om iets te kopen.ossengalzeep, huisvrouw, starwax

Een merk dat hier super goed op inspeelt is Starwax. Ze hebben allerlei producten, van ontvetters voor in de keuken tot zeep om vlekken uit kledij te verwijderen tot olie om je leer weer mooi te maken. Stuk voor stuk goede producten, maar bovenal: wat een ongelofelijk toffe verpakking!huisvrouw, starwax

De labels zijn in een retro stijl die volgens mij stamt uit de tijd van mijn grootmoeder. Je weet wel, met zo getekende dames die perfect gekapt en gekleed zijn, maar tegelijk ook van die gigantische gele rubberen handschoenen dragen. Ieder zijn smaak natuurlijk, maar hier word ik enthousiast van!

Dus als tip van de ene vrouw-met-lenteschoonmaakkriebels aan de andere: check zeker eens deze producten!

Mijn favoriet is trouwens de ossengalzeep. Vlek op je licht gekleurd shirtje? Goed inwrijven met de zeep en dan mee wassen op het gebruikelijke wasprogramma. Volgens mij heb ik op deze manier voor het eerst de kans dat tegen eind juli niet alle kleren onder de categorie “speel- en knutselkledij” vallen wegens te veel vlekken. 🙂 31421495_10156517957209235_2486628692487307264_n

Deze producten kun je onder andere hier kopen.

 

 

Related Posts

4 Comments

  1. De lente doet rare dingen met een mens… ik ga even zitten voor ik ook zin krijg in huishouden en poetsen en wassen en van die dingen. 😉

  2. Mooie verpakkingen maar… peperduur! Ik ben ook groot fan van ossegalzeep en natriumbicarbonaat , en koop dat in een minder mooie verpakking in de locale supermarkt. Een kartonnen doosje is een pak milieuvriendelijk en bovendien is het beter voor mijn portemonnee. De prijs weet ik niet exact maar ongeveer 1/3de van wat jij ervoor betaalt. Even online googlen leert me dat je bij oa. pit & pit 5,95 euro betaalt voor anderhalve kilo! Misschien kan je je mooie verpakking navullen met een goedkopere versie?
    Ik gebruik het ook om de gootsteen schoon te maken trouwens, die gaat er mooi van blinken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: