Happy thoughts #3

Afgelopen tijd waren er weer zo ongelofelijk veel dingen die mij blij maakten. Kleine en grote dingen die er allemaal voor zorgen dat je weer beseft hoeveel geluk je hebt met hoe je leven loopt <3.blossom

1. Het dagelijkse telefoontje van de kinderen terwijl ik onderweg ben naar Utrecht. Ik vertrek ’s morgens om 6u en gelukkig slapen ze dan nog.  Klokslag 7u30 krijg ik een telefoontje. De oudste en de jongste brommen een goeiemorgen en ontbijten verder, de middelste twee kruipen bijna door de telefoon van enthousiasme. Heerlijk om zo de laatste kilometers file te overbruggen!

2. Het gezicht van onze oudste toen we zijn communiecadeau gingen ophalen afgelopen weekend. Op de heenweg zat hij naast papa in de auto, op de terugweg wou hij achterin om zo zijn fiets vast te kunnen houden.  Dat glunderende gezicht toen hij nog naar zijn vriend mocht fietsen om hem te laten zien: goud waard!   (en hoera voor sites zoals Tweedehands en Marktplaats, waar je aan top tweedehands spulletjes kunt geraken als je geluk hebt!)communie, specialized

3. Een (tijdelijk) andere functie krijgen op het werk. Dat heel spannend vinden, maar tegelijk ook als een kans zien. Super gemotiveerd zijn om dit tot een goed einde te brengen.

4. ’s Ochtends de zon zien opkomen. Afgelopen week om 6u43 mensen. Wonderschoon, die gloeiende bal die zo snel naar boven klimt als ik de ring van Eindhoven net op rij. En onmogelijk om daar een goede foto van te nemen, overigens.zonsopgang

5. Thuiskomen en zien dat de Wederhelft de hele oprit onkruidvrij gemaakt heeft. Wie de lengte van de oprit kent, weet dat dit heel wat tijd gekost heeft.

6. De eerste vriendenbarbecue van het jaar hebben en merken dat kinders van tegenwoordig zo veel cooler zijn dan wij destijds. Bewijs hiervan?  Ze dabben!dab, happy thoughts

 

7. Meedoen aan de jaarlijkse tombola op het werk. Zenuwachtig van het ene been op het andere wippen van de spanning en uiteindelijk een….jawel…KINDERWAGEN winnen.  Hilariteit alom!

8. Samen met de kinderen door de Decathlon lopen en volop plannen maken voor de zomervakantie. In onze gedachten gaan we gigantisch hiken. In de realiteit worden het waarschijnlijk wandeltochten van maximaal 5 kilometer, maar het gevoel dat we er bij hebben is hetzelfde. Zo cool te zien dat ze ouder worden en actief meedenken en een mening hebben over het wat en hoe tijdens de zomervakantie.

9. Bevestigd krijgen dat we in de herfstvakantie naar Zuid-Tirol gaan. Eerste vraag die bij ons opkwam: vieren ze daar Halloween? Iemand?

10. Tijdens de eerste warme lentedagen ongegeneerd lang barbecueën terwijl de kinderen gezellig mee deden. Geen stress meer over slaaptijden, maar alles gewoon over ons heen laten komen. Jahaa, daar hebben we bijna 8 jaar op gewacht, dus reken maar dat we hier keihard van genieten!

11. Pasen vieren bij de schoonfamilie en een hele middag onder het genot van lekker hapjes en drankjes met iedereen kunnen bijpraten. Het was al weer erg lang geleden, dus dat was erg fijn!31472566_10156518118744235_5283886810143916032_n

12. Foto’s doorgestuurd krijgen van de verbouwingen bij mijn ouders thuis en het stiekem wel heel cool vinden dat ze op hun leeftijd voor zo’n hip en strak design kiezen. En vooral ook heel nieuwsgierig zijn naar het eindresultaat!31408200_10156518124079235_7945028965989613568_n

13. Op vakantie merken dat wij als gezin een volledige plank in het schoenenrek van het zwembad innemen en ontploffen van contentement met zo’n geweldig gezin.31396349_10156518145049235_1055357886504370176_n

Er waren nog zoveel andere leuke momenten. Als je heel bewust stilstaat bij die kleine dingen, dan ga je vanzelf vrolijker door het leven. Wat waren jullie kleine of grote geluksmomentjes van afgelopen tijd?

Related Posts

3 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: