Deze HelloFresh box móet je bestellen!

De maaltijdboxen van HelloFresh, ik moet jullie waarschijnlijk niet meer uitleggen wat ze zijn. Ondertussen zie je overal de wit met groene bestelbusjes rondrijden. Voor wie ze nog niet kent: HelloFresh levert maaltijdboxen aan huis. Zo heb je in een klap een vernieuwend recept en alle bijhorende ingrediënten om gezond en lekker te koken.

Wij hebben ongeveer alle mogelijke varianten al wel eens geprobeerd, maar de laatste nieuwe, die is zonder enige twijfel de beste die we al gehad hebben.maaltijdboxen

Snelle maaltijden

De nieuwste HelloFresh maaltijdbox belooft je gerechten die in maximaal 25 minuten klaar zijn. 25 minuten, dat is luxe. Niet dat ik tijdens de week moet koken trouwens, dat doet de Wederhelft en ik eet ’s middags in het bedrijfsrestaurant. De weekends zijn er wel om samen te eten, maar niet echt om samen te koken. Onze gezinstijd vullen we namelijk liever anders in.

Quick & Easy

We namen de proef op de som en begonnen te koken terwijl de kinderen de klok in de gaten hielden. En jawel, twee keer slaagden we er in om binnen de 20 minuten een maaltijd op tafel te zetten, de derde keer duurde het 25 minuten. Maar dat meer te maken met het feit dat we vergaten het vuur onder de rijst aan te zetten.

De recepten zijn eenvoudig en logisch opgebouwd. Tegelijk blijven ze wel verfrissend en net dat tikkeltje anders dan anders.

Wat schafte de pot?

De eerste avond maakte ik Thaise kokos-noedelsoep. Om duimen en vingers bij af te likken zeg ik je! Dit is het perfecte voorbeeld van een gerecht dat wij zelf nooit klaarmaken, maar wel bij iedereen in de smaak viel. hello fresh

De tweede avond gingen we voor gebakken kabeljauw met broccoli en krieltjes. Eenvoudig maar zo lekker! De kinderen aten als een stel uitgehongerde wolven en dankzij de home made kruidenmayo werd plots ook de broccoli erg aantrekkelijk.

hello fresh, maaltijdboxen

De laatste avond aten we rijst met linzen, gebakken paprika en koriander. Ook lekker, maar iets meer doorsnee dan de eerste twee maaltijden. We hadden geen tijd om een foto te nemen, zo druk werd er gegeten, dus het was zeker lekker!

Naast het feit dat het goed smaakte, waren het ook drie recepten waarbij ik er in slaagde ze er uit te laten zien zoals op de receptkaart. Maakt dat uit? Nee, maar ik vind dat wel tof eigenlijk. Meestal ziet zo’n receptfoto er zo rijkelijk en fantastisch uit en mijn eigen kookcreatie niet. Nu toverde ik gerechtjes op tafel waarvan zelfs Sergio zou zeggen dat het sexy gerechjes zijn. 29388894_10156414190879235_6442390960486744064_o

Om maar te zeggen: als je overweegt een maaltijdbox te bestellen, dan is de quick & easy absoluut een topper! Wij hadden een box voor 4 personen en kwamen toe voor ons zessen (2 volwassenen en 4 kinderen). Goedkoop is het nog steeds niet, maar zo af en toe, dan mag je ook eens aan je eigen gemak denken en jezelf in de watten leggen!

 

Related Posts

4 Comments

  1. Fancy, die foto’s! Ik dacht eerst dat je ze van de Hello Fresh-website geplukt had!
    Ik denk dat ik dat toch ook eens moet proberen, want nu is het schipperen. Dank voor de tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: