Linde, mijn lichtpunt in al het fileleed #StuBru

Music soothes even the savage beast. (The Offspring)

Muziek is onmisbaar. De hele dag door. En vooral in de file ’s morgens. Maar de stem die alles aan elkaar praat, zo in dat ochtendblok op de radio, die is ook goud waard.

Ik deelde ooit al mijn favoriete filemuziek en daar is nog niet zo heel veel aan veranderd ondertussen. In de ochtendspits luister ik echter nog amper naar een cd. Nee, want ’s morgens tussen 6 en 9, dan is er Linde op Studio Brussel. Linde, mijn ondertussen ‘favoriete rosse’ (sorry schoonbroertje :-).

Het enthousiasme waarmee zij om 6 uur ’s ochtends mensen aanspreekt, werkt aanstekelijk. Ik heb al regelmatig schaterlachend in de auto gezeten, maar even goed ook heel erg meegeleefd met de wat emotionelere verhalen. Ik kweel ongegeneerd mee met de ‘Caraoke met een C- rubriek’ en vloek binnensmonds als ik voor 9 u op mijn bestemming aangekomen ben en daar een andere radiozender op staat.

Om maar te zeggen, dat filerijden elke dag, het blijft zwaar tegenvallen, maar Linde, merci om mij en vele anderen er iedere dag door te sleuren!stubru, studio brussel

 

Related Posts

2 Comments

  1. 🙂 Vandaag vond ik het de max. om gedurende een goeie 15 minuten die Switch platen te horen. Maakte het feit dat ik in de file stond net iets dragelijker 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: