Happy thoughts #2

Dingen waar ik blij van werd, het waren er weer een heleboel de afgelopen tijd. Lezen jullie mee?

1. Jarig zijn, op de blog zetten dat je als verjaardagsmaaltijd zin hebt in een hamburger en door de Wederhelft verrast worden op een verjaardagsetentje bij het Hard Rock Caféhard rock cafe, antwerpen

2. Jarig zijn en verrast worden door de kinderen met een zelfgemaakt schilderij. Met bergen, kleurrijke olifanten, vrolijke bloemen en een glijbaan. “Allemaal dingen die jou blij maken he mama?”verjaardag

3. Jarig zijn en verrast worden met een speciaal voor mij gemaakte handtas. De perfecte kleur, afmeting en met een lichte bling afwerking. Ja, de ontwerpster kent me goed!  De lunch, de koffiedate en de bijhorende babbel deden trouwens nog veel meer deugd. Iets met eyeopeners en stof tot nadenken en zo.handmade, happy

4. De oudste zoon die terug komt van het verjaardagsfeestje van zijn beste vriend en een stuk taart voor ons meegekregen heeft. Heerlijk!happy, taart

5. De oudste dochter die opgehaald wordt voor een feestje en glundert van trots omdat ze met haar vriendinnetje mee mag rijden en niet door ons weggebracht wordt. Groot worden noemen ze dat zeker?

6. De jongste drie die niet alleen willen slapen en die samen in het grote bed van papa en mama slapen.cosleeping, happy

7. De eerste keer weer de open haard aan.

8. 4 maanden na het starten van een eigen zaak en het starten van freelance schrijven en vertalen, merken dat het eigenlijk wel goed gaat. En ja, het is ongelofelijk hard werken en de work-life balance is (nog) niet wat het moet zijn, maar dit geeft me zoveel energie. (Als er andere lezers met een bijberoep zijn die me tips kunnen geven, dan graag!)Logo

9. Me van niemand iets aantrekken en eindelijk die zwarte lakschoenen kopen. Weet ik veel of het hip of stylish is, maar ik vind ze mooi en ze zitten lekker.

10. Herfst. Kastanjes, blaadjes die van de bomen waaien, mooie kleuren en zuurstof in de lucht. Love it.

11. Met vrienden genieten van een perfecte nazomerdag in de tuin terwijl de kinderen zich met z’n achten samen rot amuseren.22368855_10155915232464235_803298904_o

Welke kleine dingen maakten jullie gelukkig de afgelopen weken? Deel ze in de reacties!

Related Posts

2 Comments

  1. Freelancen en je eigen ding doen (én merken dat je er lof en succes mee oogst): zalig hé! Zo is het voor mij ook allemaal begonnen 5 jaar geleden… Maar inderdaad, de balans vinden is niet eenvoudig. Nu ik fulltime zelfstandig ben, blijft het even moeilijk.
    Maar toch: de voldoeining die het geeft, daat voel je je zo goed door! Nog veel succes ermee en als je specifieke vragen hebt, laat maar horen. Ik ben geen expert, wel een ervaringsdeskundige die het ook allemaal meemaakte en zelf uitzocht 🙂
    X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: