Moederdag giveaway 2: Genieten met Corine de Farme

Ik kondigde het gisteren al aan, dus hier is hij: de tweede Moederdag giveaway!  Vandaag is het tijd om te genieten. Vaak zijn we zo druk met allerlei dingen, dat we soms ons zelf voorbij lopen. En dan heb ik het niet alleen over de mama’s, maar over iedereen eigenlijk.

Daarom maak je vandaag kans op 1 van de maar liefst 3 pakketten van Corine de Farme.

Corine de Farme

Corine de Farme, dat zijn verzorgingsproducten made in France.  Niet enkel voor volwassenen, maar ook voor baby’s en kinderen.

Het is trouwens door die babylijn dat ik Corine de Farme leerde kennen. In maart mocht ik hun site net over de grens in Frankrijk bezoeken. Ik ontmoette enkele dames die zo gepassioneerd over “hun merk” praatten, dat ik niet anders kon dan enthousiast worden. Daarna stond ik 3 dagen voor hen op de Babyboom-beurs en raakte ik nog meer overtuigd van de kwaliteit waarvoor het merk staat.corine de farme, babybooom

De afgelopen maanden hebben we hier in huis dus al de nodige producten van Corine de Farme geprobeerd. En echt, het zijn fijne producten. Degelijke producten voor een goede prijs. Toegegeven, de verpakking is misschien niet zo hip en flashy, maar wat er in zit, is kwalitatief dik in orde.

Corine de Farme streeft er naar hét merk te zijn voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid dus.  Alle producten zijn hypoallergeen, bevatten uiteraard geen parabenen en sulfaten en worden ontwikkeld onder farmaceutisch en dermatologisch toezicht.

En ze ruiken lekker.  Ja, dat vind ik super belangrijk bij zo’n zaken 🙂

Win win win

Zin gekregen om dit merk ook te ontdekken? Waag dan zeker je kans om 1 van onderstaande pakketten te winnen!

1. Pakket 1: Sunny days

De zomer is in aantocht, dus smeren is de boodschap. Dit pakket bestaat uit een lichaamsolie met glitter (mijn favoriet!), een droge olie factor 30, een voedende aftersun en een beschermende melk in handtasformaat. Kortom, een volledig pakket om de zomer goed beschermd mee door te komen.corine de farme, zonnebescherming, monoï

2. Pakket 2: Monoï love

Monoï, dat is een 100% natuurlijk product, afkomstig uit Frans Polynesië. Monoï hydrateert zelfs de meest droge huid en is daarom ook erg geschikt voor zonnebeschermingsproducten natuurlijk.  In dit pakket vind je een beschermende melk in handtasformaat, een droge olie factor 30 en een voedende douche crème. Bovendien zitten deze producten in een handige totebag!totebag, corine de farme

3. Pakket 3: Beauty everywhere

Het derde pakket bestaat uit een gamma reinigingsproducten voor de huid. Tot voor kort was de werking van dat zogenaamde micellair water mij (a.k.a de volledige beauty-leek) volledig onbekend. Ondertussen gebruik ik het bijna elke dag. Micellair water kun je gebruiken om make-up te verwijderen, maar ook om je huid te reinigen. Het geeft meteen een verkwikkend gevoel. Dit pakket bevat een flacon micellair water, een micellaire mousse, een make-up verwijderaar specifiek voor de ogen en een reinigende lotion. Al dit fijns in een coole toilettas. corine de farme, giveaway, micellair water

 

Hoe kun je winnen? Heel simpel. Laat in een reactie onder de blog weten voor welk pakket je meespeelt. Deel je deze blog op  Facebook, dan krijg je nog een extra kans. Deelnemen kan tot zaterdagavond 13 mei om 20.00u. De winnaars worden op Moederdag zelf bekend gemaakt.

 

Related Posts

24 Comments

 1. Wowww wat gaaf moederdag geschenk.
  Mijn moeder is vader en moeder tegelijkertijd!
  Ze kan wel boost pakketje gebruiken!!!
  Wat tof deze actie .
  Heb gelijk gedeeld op mijn tijdslijn! !
  Te te leukleukleuk

 2. Oooh pakket 3! Ik ben een grote micellair-water-adept en probeer graag nieuwe merkjes. ‘k Ben heel Benieuwd naar het schuim ook ?

 3. Dat ziet eruit als fijne producten! Ik doe graag mee voor pakketje nummer 3 het reinigingspakketje. Een schoon gezicht vind ik zo belangrijk en lekker!

 4. Wat een leuke weggever! Ik ben vorige week gecrashed! Mezelf voorbijgelopen en mezelf nadien kei hard tegengekomen! Misschien te voorspellen, als ik terugkijk op de agenda, maar ik had het echt niet zien aankomen. Dus verwennerijen zijn meer dan welkom.
  Pakketje één is mijn favoriet (al zou ik pakketje Drie wel eens willen proberen, het is me totaal onbekend)

 5. Een extra cadeautje voor moederdag daar zou ik geen nee tegen zeggen, mijn voorkeur gaat uit naar het 2de pakket

 6. Mij lijkt pakket 1 ideaal we gaan begin juni op vakantie en hopen natuurlijk op veel zon 🙂 daar kunnen we dit mooie pakket dan fijn voor gebruiken 🙂

 7. Aangezien factor 30 hier ABSOLUUT niet voldoende is, ga ik voor pakketje 3. 🙂
  En in een roze tas? Kan niet beter, toch?

 8. Wat een leuke pakketten ga je weggeven! Mijn voorkeur gaat uit naar Pakket 3: Beauty everywhere, maar met een van de andere pakketten zou ik ook heel blij zijn 😉

 9. Pakket 3 lijkt me super, zelf grote fan van de baby-lijn, maar nog geen producten getest voor mezelf. Misschien nu wel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: