Een uitdaging te ver #40dagenbloggen

Een tijdje geleden postte ik – enthousiast als altijd – dat ik mee zou doen met de 40-dagen-bloggen-challenge van Kathleen. De bedoeling was om 40 dagen lang iedere dag een blog te posten.

Het idee leek me leuk, alleen zag ik even over het hoofd dat ik meteen vanaf de eerste dag op vakantie was. Vakantie staat hier gelijk aan niet bloggen, dus daar ging mijn goed voornemen.  Nu we terug zijn, heb ik zoveel andere dingen te vertellen, dat elke dag bloggen in het kader van de challenge er ook niet meer in zit.uitdaging

Ik vind het echter wel een cool idee. Daarom vanavond de links naar 5 blogs die de uitdaging wel aangegaan zijn. 5 blogs die ik iedere avond met plezier lees en die zeker een plekje in jullie leeslijst verdienen!

1. GewoonElke

Elke is een ondernemende mama van een groot gezin en schrijft dagelijks haar overpeinzingen neer. Een hele tijd geleden dronken we samen een cappuccino en als ik haar nu lees, dan bedenk ik me dat we dat binnenkort weer eens moeten doen.

2. Blog van Sabrina

Ook Sabrina volg ik al een hele tijd. Lekkere recepten, afgewisseld met verhalen en foto’s over het leven zoals het is met twee kinderen in huis.  Yep, ik ben fan.

3. Tifosa

Een van de redenen waarom ik Nele zo graag lees, is omdat zij net in een verdere fase zit dan wij. Haar dochters zijn al coole pubers en hun leven is dan ook al heel anders dan het onze. Het geeft me een voorsmaakje van hoe het over x-aantal jaar bij ons kan worden en dat ziet er veelbelovend uit.

4. Bijengezoem

Bijengezoem is voor mij vooral een praktische blog. Ik lees er niet zo zeer voor de persoonlijke verhalen, maar voor de praktische tips. Te veel nieuwsbrieven in je inbox? Zij weten raad. Je doelen duidelijk voor ogen houden? Veronique geeft je een lijst van interessante apps.

5. Voskosmos

Echt, deze blog leest als een trein. Het is zo een van die blogs waar ik blijf doorklikken naar andere artikels. Het is een blog die me laat glimlachen, giechelen en soms zelfs schaterlachen. Alles is zo herkenbaar en toch ook weer net niet. Geloof me, eens je begin te lezen, dan stop je niet meer!

 

Kenden jullie deze blogs al? Of neem je zelf deel aan de 40-dagen-bloggen-challenge? Deel dan gerust je link in de reacties!

 

Related Posts

7 Comments

  1. Ik doe ook mee met de challenge en ik merk dat ik nu in alles een blogpost begin te zien, wat vroeger niet zo was. Het is wel fijn om te merken dat de inspiratie precies vanzelf komt. 🙂 Het geeft ook wel veel extra leeswerk. Leuk, maar soms toch echt veel, zeker als je zelf ook een pak meer blogt en daar dus best veel tijd aan spendeert. Maar: ik vind het een hele fijne challenge om te doen!

  2. Mooi lijstje! Het is inderdaad een behoorlijke uitdaging hé? Ik doe ook mee, maar zonder planning en inspiratielijstje zou ik verloren zijn…

  3. De meeste kende ik al en het zijn inderdaad hele leuke blogs. Zelf doe ik ook mee aan 40 dagen bloggen, voorlopig lukt het schrijven. Het lezen daarentegen, daar loop ik grandioos achter.

  4. Wauw, wat een compliment. Dankjewel! Moet wel eerlijk bekennen dat ik de 40 dagen-uitdaging allicht niet haal. Heb intussen ook al 3 “foefeldagen” opgebruikt en nog zo lang te gaan… Maar hey, we doen ons best…

  5. Fijn om mezelf hier te zien verschijnen. Want ja, ik was zot genoeg om aan de 40 dagen te beginnen. Nu zit ik te ver om er mee te stoppen, dus dapper doordoen is mijn enige optie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: