Me-time na een drukke week + giveaway

Ken je dat, van die weken die voorbij vliegen? Awel, deze week was er zo eentje. Ik was nog een beetje bibberig na een week plat liggen met een luchtwegeninfectie. De kinderen sliepen met carnaval en de vakantie in het vooruitzicht onrustiger dan anders en verder was het jongleren om alle ballen in de lucht te houden. Was het een slechte week dan? Nee hoor. Gewoon, een drukke. Zo’n week waarvan je op vrijdag plots niet meer weet wat er met de vorige dagen gebeurd is. Ik ben dan ook heel blij dat het vandaag vrijdag is. Vrijdag, dat betekent – vandaag toch – geen filerijden en op tijd thuis zijn. In ieder geval op tijd genoeg om samen te kunnen eten. Als voorsmaakje voor de vakantie, kozen we vanavond voor kaasfondue. Geen superdeluxe versie met verschillende kazen van de kaasboer, maar een kant-en-klare versie.  Om duimen en vingers bij af te likken, echt! kaasfondue, emmi, genieten

De kinderen gingen in bad om al hun carnaval schmink er af te wassen en kropen daarna, rozig van het warme water, onder een dekentje in de zetel om tv te kijken. Om half acht lagen ze alle vier te snurken, die carnavalsweek was toch vermoeiender dan we dachten! drukke, carnaval verkledenEn wij, wij kruipen deze avond ook onder een dekentje in de zetel. De open haard knettert en wij gaan een film kijken. Een echte feel good movie. Pure ontspanning, een beetje humor en geen zware verhaallijn. Precies wat deugd doet na een drukke week dus. Ok, niet meteen de film die de Wederhelft zelf zou uitgekozen hebben, maar hij kijkt toch enthousiast mee. Hij is al lang blij dat er eens een film is die ik leuk vind, denk ik ;-).

drukke

En weet je wat nog beter is. Ik mag een exemplaar van deze feel good movie weggeven. Wil jij kans maken op de DVD van Bridget Jones’s Baby, waag dan hier je kans. Wat moet je doen om te winnen?  Laat me in de reacties weten wat jouw favoriete film aller tijden is.  Zondagavond 26 februari om 20u00 wordt de winnaar bekend gemaakt op mijn Facebookpagina.

Related Posts

16 Comments

 1. The Shawshank Redemption blijft mijn all-time favorite!!
  Maar ik kan o zo hard genieten van een romantische film…lekker lui in de zetel, onder het dekentje…

 2. goh… dat is een moeilijke… Doe dan maar the Bridges of Madison County, of toch maar Terms of Endearment, of nee, the Godfather part II, of… mag het dus een top 3 zijn ipv één enkele? 🙂

 3. Dat is nu de film die ik zeker nog wil zien, het is er nog steeds niet van gekomen. Als ik een lievelingsfilm moet kiezen neem ik gewoon de film die ik al het vaakst heb gezien: pride and prejudice, elke keer weer wegdromen.

 4. Ik ben geweldig fan van Harry Potter, Star Wars, Lord of the rings en The Hobbit. Ook een romantisch filmpje kan mij heel erg bekoren. Maar mijn favoriete film alles tijden… Dat moet momenteel nog steeds Dirty Dancing zijn ?

 5. Hangt heel erg af van mijn stemming, maar over het algemeen kan ik ‘Love Actually’ altijd waarderen en word ik er blij van!

 6. Heel eerlijk? Films die het langst bijblijven zijn de Disney-klassiekers. De kleine zeemeermin, De Leeuwenkoning, Alladin,… Heerlijk om ze nu terug te zien met onze drie koters. Winter lijkt op vrijdagavond onder een dekentje samen filmpje kijkend bij de warme kachel altijd net iets minder erg!

 7. Wat een moeilijke vraag. Alles hangt af van de stemming, de context, het gezelschap.
  Vandaag zit ik min of meer aan de zetel gekluisterd met een ziek kind. Een portie Annie lijkt me nu ideaal.

 8. Mogen het er ook drie zijn? The Holiday (mmm, Jude Law en zijn hemelse ogen), Ever After (Assepoester blijft mijn favoriete sprookje) en Pride & prejudice (mmm, Matthew MacFadyen en zijn zwoele stem. De scène in de regen is om duimen en vingers bij af te likken, zo goed gedaan, die Keira kan er wat van). Alle drie al zo’n duizend keer gezien overigens, #oeps…

 9. Titanic blijft voor mij bijzonder. Is een echte klassieker. Een mooie herinnering aan het feut toen ik m in de bios ben wezen kijken.

 10. Wat moeilijk om te kiezen! Als het echt moet dan toch een lichte voorkeur voor Edward Scissorhands: die muziek, beelden, de acteurs,… Nog altijd mijn grote favoriet!

 11. Sieben kijkt graag naar de Leeuwenkoning(1-2-3). Als Leeuwenkoning 1 opstaat , kijk ik graag met hem mee, mijn lievelingsfilm van Disney.
  De eerste die ik in bioscoop zag, waar is de tijd naartoe gevlogen 🙂 . Geniet van jullie weekend

 12. Aller tijden? Oooh… ik zou kunnen kiezen voor ‘Lord of the Rings’ (allemaal hé, in de extended versies!), of voor alle Harry Potters, of voor een juweeltje als ‘Eternal sunshine of the spotless mind’.
  Maar ik ga gewoon voor Top Gun! Puur jeugdsentiment! Tom, Val… en dan die soundtrack! Highwaaaaaaay to the daaaaanger zone! tzalwelzijnzeg! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: