Herfsthop 2016: Ontdek en win!

Mamablogs, er zijn er honderden in Nederland en België. Een aantal blogs volg ik heel trouw, omdat de verhalen herkenbaar zijn, of net omdat ze zo verrassend anders zijn. Er zijn natuurlijk ook ontelbaar veel blogs die ik nog niet eerder ontdekte en daarom besloot ik om mee te doen aan de herfsthop.herfsthop

Een herfsthop, dat is een soort ketting waarbij je van de ene naar de andere blog hopt. 30 blogsters, waaronder ikzelf, besloten om de handen in elkaar te slaan en samen te werken. Door middel van loting werd een volgorde bepaald en zo komt het dat iedere blogster linkt naar de blog na haar. Zo kun je telkens doorklikken naar de volgende blog en op het eind van de rit heb je een pak nieuwe blogs leren kennen. Ongetwijfeld zullen er erg leuke ontdekkingen bij zitten en heb je een fikse uitbreiding van je leeslijst nu de koudere dagen er aan komen. 

Als extra ‘beloning’ voor het lezen van de blogs, hebben we besloten om allemaal een prijs weg te geven. Gewoon, om jullie te bedanken om langs onze blog te hoppen. Als je wilt, kun je dus 30 keer meedoen aan een winactie! 🙂

Misschien zijn jullie hier terecht gekomen via Facebook of een ander kanaal, maar misschien hebben jullie gewoon doorgeklikt op de link van mijn voorgangster, Monique van Moonoloog. Ze is hoogzwanger, dus terwijl je dit leest is ze misschien aan het bevallen. Ik ben in ieder geval al erg benieuwd.

Als je klaar bent met rondneuzen op mijn blog, dan is het leuk als je doorklikt naar Malou. Malou heeft twee jonge kinderen, dus je raadt al wat zo’n beetje de rode draad doorheen haar blog is. Ik ben vooral fan van haar Dagboekjes, dat zijn een soort van weekoverzichten. Geen spannende verhalen, maar gewoon de dagdagelijkse dingen. Ideale ontspanning dus.

En dan nu de winactie.

Je kunt bij mij twee pakketjes winnen.

1/ TicTacToe 3D

Dit gezelschapsspel is ideaal voor de herfstige weekenddagen. Je speelt het met twee en het is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8. Wij hebben het spel een 3-tal keer gespeeld om het te kunnen reviewen, dus het is niet 100% nieuw, maar het ziet er nog steeds uit alsof het net uit de winkel komt. Benieuwd hoe je het spel precies speelt? Klik dan *hier* om de review te lezen.

tictactoe3D, goliath games

2/ Het jonge-kinderen-pakket

Het tweede pakje dat ik ga verloten is ideaal voor toekomstige of kersverse ouders. Wat zit er in?

* De geweldige Milestone Mini Cards. Een set van 100 kaarten die je kunt gebruiken om de leukste en meest rake opmerkingen van je kinderen mee vast te leggen. Leuk om ze ingevuld in het doosje te bewaren, maar het is bijvoorbeeld ook super tof om foto’s te maken van je kind terwijl hij of zij de kaart vast heeft. Zo weet je over een paar jaar niet alleen nog wat voor uitspraken ze deden, maar ook hoe ze er op dat moment uit zagen.

* Een uilen speenkoordje van Trixie Baby.

* Een flesje Bio-Oil. Perfect te gebruiken om striemen te vermijden (of te beperken), maar ook na de zwangerschap vond ik het een onmisbare olie om je huid soepel en gehydrateerd te houden. Ja, ik ben fan!

* Een flesje Vitamine D. Vitamine D, dat haalt je kind uit zonlicht. Zelfs al spelen ze ook in de herfst nog regelmatig buiten, toch kan het geen kwaad om ze in de donkerdere maanden extra Vitamine D te geven.

* Een speentje van NUK.

* Een spray van Humer om de neus van je kleintje te spoelen. Het zeewater wordt door de spray verneveld, dus voelt prettiger aan dan druppels fysiologisch water.

* Enkele stalen van verzorgingsproducten van Dr. Leenarts, Lactacyd, Bepanthen en L’Occitane

* Een zilverkleurig toilettasje

herfsthop

 

Hoe kun je deelnemen?

1. Laat in een reactie onder deze blog weten welk pakket je graag wint: het gezelschapsspel of het jonge-ouders-pakket.

2. Mocht je dat nog niet doen, like dan de Facebookpagina van CompleetGeluk.

Deelnemen kan tot woensdag 2 november 20u00. De 2 winnaars worden daarna op de blog bekend gemaakt.

 

 

Related Posts

80 Comments

 1. Wat leuk, op de valreep doe ik nog mee! Ik zou graag het jonge-ouders-pakket winnen voor vrienden die hun eerste kindje verwachten. Je Facebookpagina uiteraard geliked! 🙂

 2. Ik zie de hop nu al meerdere keren voorbij komen en nog geen enkele keer heb ik de moeite genomen om ze eens langs te hoppen. Nu ik niet kan slapen en een beetje afleiding zoek is dit een perfecte kans om ze allemaal langs te hoppen en een reactie achter te laten als winkans (gezelschapsspel) De site sla ik tevens even op bij favorieten om in de gaten te houden… Maar nu hop hop hop naar de volgende blog

 3. maakt niet uit welke. Ik heb 3 kindjes. dus het gezelschapsspel komt goed uit. Maar mijn jongste is 11 weken dus dat pakket zou ook kunnen.

 4. Leuk, ik doe graag mee voor mijn lieve zus.. Momenteel in verwachting van haar 2e kindje, ga dus voor het 2e pakketje!
  En nu maar duimen! 😉
  Groetje Ilsiee

 5. Mijn jongens zijn 3 en 4 en vallen precies tussen deze winacties in, hihi. Maar mijn zusje verwacht haar eerste kindje, dus ik ding graag mee voor haar : het jonge-kinderen-pakket. Superleuk cadeau voor haar!

 6. Leuk! Ik zou het gezelschapsspel leuk vinden om te winnen ? hier zijn we allemaal dol op spelletjes spelen….dit zal weer een nieuwe uitdaging zijn.

 7. Ik doe enorm graag mee voor de TicTacToe 3D spel! Ik ben enorm gek op spelletjes en vind dat kinderen er veel van leren. En vind het een stuk gezelliger dan als ze achter een spelcomputer zitten! Kan ik gezellig een nieuw spelletje met ze spelen ! <3

 8. Hop Hop Hop. ook deze actie is weer top! Ik doe heel graag mee met dit herfst blogfeestje! Wat een geweldig prijzen heb je ter beschikking gesteld. Ik ga voor het TicTacToe 3D spel daar worden mijn kinderen heel erg blij van!

 9. Ik doe heel graag mee voor het gezelschapsspel. Fantastisch om met mijn oudste dochter (bijna 9) te spelen. Echt een moeder dochter spel. Kleine zus van 5 zal vast willen meekijken en misschien zal ze me verbazen, maar haar tijd komt dan ook nog wel. Ik ga dubbeldik duimen.

 10. Hopperdehop! Leuk initiatief!

  Ik doe graag mee voor het gezelschapsspel, pakket 1. Ontzettend leuk voor de kids ook! Een heerlijk hapje erbij en je hebt uren speelplezier!
  ?

 11. Ik doe graag mee voor het jonge-ouders-pakket. Ik volg je nu ook op Facebook. (Ik heb er ondertussen al heel wat vriendjes bij door deze hop’s! 😉 )

 12. Wat leuk, zo’n herfst-hop. Ondanks dat ik hoogzwanger ben van de derde (40+5), doe ik toch graag mee voor het spel TicTacToe en niet voor het jonge-kinderen-pakket. Het spel lijkt mij een leuk Sintcadeau voor mijn oudste dochter van 9 jaar.

 13. Ik doe mee voor ons nichtje Tess 😀 en heb daarvoor het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 14. Ik ga graag voor pakket 1. De kinderen van vriendinnen die hier graag over de vloer komen variëren van 4 mnd tot 18 jaar dds ik ga voor pakket 1. Mijn eigen kinderen zijn 26 stiefdochter blegh blijf het een vies woord vinden van 25 een zoon van 18 en een zoon van 13. En ze hoeven nooit wat van thuis mee te nemen om te spelen. Dit spel zal wel weer gewaardeerd worden ?

 15. Ik doe mee voor het jonge-ouders-pakket. Ik ken iemand die dolgelukkig zal worden van de Milestone cards, die deze hééél graag wil hebben. Ga dus keihard duimen!

 16. Wat leuk, door al dat gehop ben ik op jouw blog terechtgekomen! En ook super dat je twee pakketjes weg te geven hebt! Ik ben over een weekje uitgerekend dus ik doe heel graag mee voor het jonge-ouders pakket. Spannend.

 17. Oh wij doen graag mee voor het gezelschapsspel, heerlijk voor de koude, natte herfst/winterdagen.

  Bedankt voor de kans alvast 🙂

 18. Wat leuk dat je twee prijzen hebt! Ik doe graag mee voor het jonge-ouders pakket aangezien ik in verwachting ben van baby nummer 2 🙂 Ik ga je volgen op facebook!

 19. Ik doe graag mee voor het gezelschapsspel. Nu de dagen donkerder worden is het heel gezellig om met zn allen een spelletje te doen.

 20. Wat een leuke blog heb je! Ik ga je volgen. Ik heb geen Facebook maar doe graag mee met de winactie voor het jongeouderspakket. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: