Oppervlakkigheid in de make-up spiegel

#oppervlakkigheid troef bij mij vandaag.

Voor ik uit de auto stap om bij een klant naar binnen te gaan, kijk ik altijd even snel in het make-up spiegeltje van de auto. Niet om mijn make-up bij te werken, wat had je gedacht, maar gewoon, om even te checken of alles ok is. Niets zo’n grote afknapper als een stukje rucola dat tussen je tanden blijft steken nietwaar?

Zo ook vandaag.

Het was een zonovergoten dag, en de zon scheen langs het zijraampje de auto binnen. Ik schoof het klepje van de make-up spiegel weg en BAM! Daar was hij.

Zilver glanzend. Niet eens stiekem verborgen tussen de andere haren, maar uitdagend er boven op liggend. Mijn eerste grijze haar!

“Wanneer is die er gekomen? Ben ik daar niet veel te jong voor? Is dat wat er gebeurt met je eens je de kaap van de 35 voorbij bent?”

Eerlijk, de grijze haartjes op de slapen van de Wederhelft vind ik ongelofelijk sexy. Mezelf met een grijze weerbarstige haar zien, dat gaf me niet bepaald een gevoel van sexiness.

Er zat maar een ding op: vakkundig uittrekken, dat onding. Toen ik hem door het open raam naar buiten blies, haalde ik diep adem en begon te lachen. In mijn eentje. Om mijn eigen verontwaardigde reactie op die eerste grijze haar.  🙂

grijze haren

Related Posts

8 Comments

 1. Hihi..ochjee… Nou ik zou hem er net zo hard hebben uitgetrokken hoor. ^_~ Tja… achja..als er echt teveel nu al zouden komen zou ik ze verfen denk ik. Hoewel er ook zat mensen zijn die jonger zijn en expres hun haar grijs verfen?! Hihi, gekkies.
  Liefs, Mijntje.

 2. Gene paniek. Mijn eerste grijze haar spotte ik jaren geleden al.
  Intussen ben ik 36, en intussen weet ik dat dat eerste grijze haar NIET de voorbode was van een Grijze Machtsovername 🙂
  Neen hoor, af en toe steekt er eens een grijze tussen, en die pluk ik er altijd onmiddellijk uit.
  Zoals ik met onkruid doe dus: zorgvuldig wieden, die handel 🙂
  Groetjes!
  Ann

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: