Over een knalroze tourbus met een My Little Pony op + giveaway

My Little Pony, je kent ze wel hé, die kleurrijke pony’s waar vooral de dochters erg graag mee spelen en die ook nog eens in tekenfilmversie te zien zijn op VTM Kzoom. Hier in huis is dat dus een dikke hit, niet zo zeer de tekenfilm, maar wel de speelfiguurtjes.

Enthousiasme en schitterende oogjes dus toen de kinderen afgelopen weekend samen met De Wederhelft naar het My Little Pony on Tour-event mochten. my little pony, tourbus, on tour, fun

 

My Little Pony, dat staat voor vriendschap, samen dingen doen en samenwerken.  In groepjes van 4 tot 6 mochten de kinderen aan de rondleiding starten.  Ze kregen wat uitleg over de verschillende figuren en mochten zelf hun favoriet aanduiden. Pinky Pie en Apple Jack bleken de favorieten te zijn. Op een groot tapijt speelden ze een vriendschapsspelletje en daarna mochten ze een kijkje nemen in de bus. En echt, heb je die bus gezien. Knal- en knalroze! De droomauto van menig kind van 5, dat kan ik je garanderen.

In de bus mochten de kinderen hun eigen cutie mark uitkiezen. Een cutie mark, dat is dat tekeningetje dat op de bil van de pony staat. Onze kinderen zouden onze kinderen niet zijn, mochten ze niet wat keuzestress hebben. Geen probleem in de tourbus, ze kregen gewoon extra cutie marks. my little pony, cutie mark

Het hoogtepunt was het nemen van de foto’s.  Ze mochten zelf een masker kiezen en zich zo verkleden in hun favoriete pony. De meisjes gooiden al hun charmes in de strijd en Kind 1 speelde het cool, zoals dat wel vaker gaat bij 6-jarige jongetjes.

my little pony, polaroid, vriendschap

Het hele bezoek duurde zo’n 20 minuten. Een beetje kort zeg je? Nee, precies goed om de aandacht van de kinderen vast te houden.

Ook zin gekregen om de My Little Pony-tourbus te bezoeken?  Klik dan *hier* voor meer data.

my little pony

Na afloop van het bezoek kregen alle kinderen nog een goodiebag mee, waar ondertussen al leuk mee gespeeld (en van gesnoept) werd. Je voelt het al aankomen, wij kregen van de dames van My Little Pony nog 3 extra goodiebags mee om aan jullie weg te geven.  Bedankt daarvoor!

My little pony, vriendschap, goodiebag

Je kunt zo’n knalroze rugzakje mét inhoud winnen. Deel de blog op Facebook en tag een vriend of vriendin in de reacties. My Little Pony draait immers helemaal om vriendschap.  Deelnemen kan tot zondagavond 20.00u, daarna worden de winnaars bekend gemaakt op de blog.

Related Posts

4 Comments

  1. O graag. Hier een zoontje die gek is van my little pony (zijn nichtje zal daar wel voor iets tussen zitten). Ik doe graag mee, omdat ook jongens fan kunnen zijn dus 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: