Buitenspeeldag 2016 – Lilse Bergen

buitenspeeldagMorgen wordt, al voor de negende keer, de Buitenspeeldag georganiseerd. Het is een initiatief van een aantal kinderzenders op tv, de Vlaamse gemeenten en de Vlaamse overheid om kinderen te stimuleren om meer buiten te spelen. Een initiatief waar ik alleen maar erg blij om kan zijn!

Wij hebben absoluut buitenkinderen. Zomer of winter, ze zijn altijd in de tuin te vinden. Op Buitenspeeldag proberen we ieder jaar deel te nemen aan de speciaal georganiseerde activiteiten. Iets anders dan anders, zo op woensdagmiddag.

Op heel veel verschillende plaatsen in Vlaanderen worden er gratis speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Bij ons in de buurt kun je van 13u30 tot 16u30 terecht op de Lilse Bergen. Denk onder andere aan trampolines, springkastelen en een klimmuur. Uiteraard kan er ook gespeeld worden in de grote speeltuin en wie weet is het warm genoeg om pootje te baden! Zijn de kinderen moegespeeld? Dan kunnen ze even bijkomen terwijl ze geschminkt worden.

Woon je niet in de buurt van de Lilse Bergen? Klik dan *hier* om de volledige lijst van activiteiten te zien.

 

buitenspeeldagZien we jullie morgen op de Buitenspeeldag? 

 

Related Posts

2 Comments

  1. Hier was er maar weinig buitenspeeltijd vandaag want Giel moest naar de oogarts. Maar ’t is een tof initiatief al vrees ik dat de hardnekkige tv-kijkers met de opties van opnames enzo toch wel gewoon voor de tv blijven hangen 😉

    Giel is wel graag buiten, al is dat buitenspelen wel soms moeilijker voor hem om alleen te doen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: