Augustus – jammergenoeg was je niet oneindig… #fotoverslag

Augustus kabbelde rustig voort. We deden leuke uitstapjes en genoten van de kleine dingen. Er kwamen vriendjes en vriendinnetjes over de vloer, om het back-to-school-gevoel wat concreter te maken, maar het grootste deel van de tijd bleven we in onze roze bubbel zitten.

We mochten nog een weekje logeren bij Pé en Mé aan zee en daar maakten we dankbaar gebruik van. In zo’n week vakantie zie je de kinderen gewoon zo hard genieten van alle extra aandacht en verwennerijen. AUG1

Het diva-gehalte van onze meiden kent geen grenzen meer, zo met een nieuwe zonnebril.AUG2

We hingen ongegeneerd de toerist uit!AUG3

Kind 1 leerde zonder zijwieltjes fietsen. Geweldige uitvinding trouwens, zo’n duwstang. Dan hoef je in ieder geval niet met kromgebogen rug de longen uit je lijf te rennen om je kind bij te houden!
AUG4In augustus sliepen Kind 3 en Kind 4 voor het laatst in hun babybedjes. Nu het zindelijk zijn ook ’s nachts behoorlijk goed lukt, is het handig als ze zelf uit bed kunnen. Na 5 jaar werden de laatste babybedjes afgebroken. Ja, daar werd ik emotioneel van.  AUG7 AUG7b

En ‘plots’, dan leek er toch een eind te komen aan de vakantie. Zo’n vakantie die op 30 juni oneindig lang leek.  Een vakantie die we ten volle beleefd hebben. We hebben ontdekt, genoten en geleerd. We hebben dagen lui voor te tv gehangen, maar nog veel meer dagen alleen maar buiten doorgebracht. We hebben geknutseld en gepicknickt, we hebben zoveel moois gedaan.

Zomer 2015, je was fenomenaal!

Wat is jullie leukste vakantieherinnering?  

Related Posts

8 Comments

  1. Fijn was augustus zeg. September is maar nat, dat is andere jaren vaak anders. Ik hoop dat het weer nog even zomers zal worden. Grote bedden is wel spannend natuurlijk, ik hoop dat je kinderen zonder tranen hun oude bed vaarwel zeiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: