Mei, u was fantastisch! #fotoverslag

De maand mei is hier traditioneel een topmaand. Naast de voor de hand liggende leuke momenten zoals moederdag, de verjaardag van de Wederhelft en de vele lange weekends, waren er dit jaar nog een aantal andere hoogtepunten.

Een terugblik in foto’s…

* Het was voor ons heel speciaal om de eerste communie van achternichtje Naïs mee te mogen vieren

082

* We wachtten vol spanning op Papa/Wederhelft om zijn verjaardag te vieren

IMG_0146

* We werden uitgenodigd op het persevent van Playmobil (waarover later meer) en gingen meteen 5 man sterk. Een erg leuke ervaring met als gevolg nu nóg grotere fans in huis!

IMG_0239

IMG_0260

* Tijdens het Hemelvaartweekend picknickten we in het Netepark in Herentals

IMG_0161

* We volgden met veel enthousiasme een golfclinic in Oostende

IMG_0363

 * We ontdekten voor de eerste, maar zeker niet voor de laatste, keer Bokrijk

P1100063

* We sloten de maand in schoonheid af op de Campina Boerderijdag in Poppel

IMG_0425

En dan was er ook nog het schoolfeest met voor het eerst optredens van Kind 1 en 2. We aten een ijsje met Pé en Mé (mijn ouders) tijdens het Pinksterweekend, er werd gefietst, we gaven brood aan de schaapjes, smulden van de eerste aardbeien (hoera voor de aardbeienautomaat hier een paar straten verder!), het verjaardagsfeestje van de zoon van vrienden en het maken van de konijnenren. Daarnaast kon ik deelnemen aan Blogosphere 2 en kon er bijpraten met enkele medebloggers en PR-mensen. Én mijn allerliefste broer en schoonzus namen mij een dagje mee naar Parijs onder het motto “kom eens kinderloos uit je kot”. Kortom, een goedgevulde en erg leuke maand mei.

En ok, onze droogkast moest gerepareerd worden, ons dak lekt nog steeds als het te hard regent, het regende binnen in de veranda, de wasmachine begon te lekken en er stond water in de kelder. Maar zolang onze problemen alleen met water te maken hebben, lig ik er niet van wakker. Dat krijgen we wel opgelost!

Ik sta nu al te popelen om te zien wat de maand juni ons zal brengen!

Wat was jullie leukste moment in mei?

Related Posts

4 Comments

  1. Hé, ik dacht al, wat zie ik daar een bekend paard met kar 🙂 In Bokrijk zitten wij vrij veel … wonen er dan ook niet zo heel ver vanaf 🙂
    Nog een aanrader moesten jullie nog eens in de buurt zijn … het blote-voetenpad in Zutendaal. Maar misschien nog niet zo ideaal voor de 2 kleinsten

    1. Bedankt voor de tip Christie! Ik denk dat het deze zomer inderdaad nog net niet geschikt is voor de jongste twee, maar het ziet er wel erg leuk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: