Te weinig uren in een dag…

Ik wil zo veel doen op een dag, het maximale er uit halen én er weer instoppen.  Maar echt, elke dag is het weer te snel avond.

Misschien wil ik ook gewoon te veel. Dat weet ik eigenlijk wel zeker. Veel quality time met de kinderen, tijd om te koken en te bakken, tijd om te schrijven, quality time met de Wederhelft, tijd om hersenloos in de zetel te hangen en een Masterchef-marathon te houden. En dan heb ik ook nog graag ons huis min of meer op orde, dat houdt de chaos in mijn hoofd onder controle. Soms heb ik zelfs een sociale aanval en wil ik vriendschappen beter gaan onderhouden of nieuw leven inblazen. Kortom, I want it all and I want it now!

Kiezen en doseren, ik ben er nooit goed in geweest en ik heb ook niet de illusie er ooit goed in te worden. Dus is het leven in overdrive. Leven op maximale snelheid, maar ook genieten in de hoogste versnelling. Met af en toe een rustpauze om adem te halen.

Om  maar te zeggen dat er van goed voornemen nummer 1 “op tijd naar bed” nog maar bitter weinig in huis is gekomen 🙂

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: