Huwelijksreis Brazilië 2009: 20 september

In 2009 trouwden we. Na onze huwelijksdag vertrokken we meteen met de rugzak een maand naar Brazilië. Ik hield toen elke dag een dagboek bij. Tijdens het inpakken voor de verhuis, kwam ik het weer tegen en nu wil ik het vastleggen op de blog.

We maakten deze reis in 2009, dus gebruik het als inspiratie of ter ontspanning, maar pin ons niet vast op de juistheid van de toeristische informatie 🙂

20 september 2009

Na een zalige trouwdag gingen we om half vijf eindelijk slapen in de Priorij van Corsendonk. Na een kort nachtje waren we om 10u al in Gierle terug. We namen afscheid van de familie, wisselden onze trouwringen in voor exemplaren in kokos en vertrokken richting Antwerpen. Om 14:44 vertrok de trein richting Brussel-Zuid. We hadden geen GSM bij, dat voelde wel wat onwennig, maar het was ook o zo fijn!

In Brussel checkten we meteen in bij Air France en met de TGV zoefden we comfortabel naar Parijs. Inchecken voor de vlucht naar Rio ging vlot. Het vakantiegevoel was meteen compleet omdat we de enige niet-Brazilianen op de vlucht waren. De vlucht vertrok op tijd en na onze eerste vliegtuigmaaltijd keken we een film en vielen we in slaap, mede dankzij de zachte dekentjes en slofjes die we kregen.

Morgen: onze eerste dag in Rio.

Related Posts

7 Comments

  1. Een dagboek bij houden tijdens een rondreis is altijd erg leuk. Je gaat gewoon heel veel dingen vergeten. Wanneer je het omlijst met leuke foto’s en anekdotes is het verhaal helemaal compleet. Leuk dat je ons alsnog wilt mee nemen op jullie reis door Brazilië.

  2. Oude herinneringen vind ik ook zo leuk om weer terug te lezen of te zien. Wij zijn dit jaar 20 jaar getrouwd, pas nog alle foto ’s bekeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: