Tijd…zo kostbaar!

Toen ik bij DRKS een cadeautje voor Vaderdag uitzocht, wist ik meteen dat het een zakhorloge zou worden. Die Wederhelft van mij, de meest fantastische vader voor onze kinderen, heeft namelijk iets met horloges. Een sportief horloge, eentje voor op chique gelegenheden, noem het en hij heeft er een passend exemplaar voor.

drks

Een zakhorloge, het heeft iets speciaals. Je gebruikt het niet dagdagelijks, maar koestert het als een kostbaar juweel. Ik brainstormde met de kinderen voor een passende tekst op de achterkant. De namen van de kinderen, dat was een mogelijkheid. Hun geboortedata misschien? Uiteindelijk kozen we voor onderstaande tekst:

Jij bezorgt ons altijd de tijd van ons leven!

Echt, dat is zo. Onze kinderen hebben een papa die altijd voor hen klaarstaat, die hun geluk altijd op de eerste plaats zet en die nooit puft of blaast wanneer hij voor de zoveelste keer mee gevraagd wordt om te voetballen, knutselen, knuffelen of huiswerk te maken. Niet omdat dat zo hoort, maar omdat tijd en aandacht de mooiste geschenken zijn die we elkaar kunnen geven. Maar hé, een tastbaar cadeautje, daar houden we ook van natuurlijk!

En over die Vaderdag specifiek, dat is een beetje een wazig verhaal. We vieren dat namelijk in stukjes en brokjes.  Hier in de Kempen is Vaderdag immers al in maart en dan maken de kinderen knutsels op school. Afgelopen zondag was het dan in de rest van België, dus vierden we nog een klein beetje, want met die datum ben ik opgegroeid. Volgende week is het dan weer Vaderdag in Nederland, waar de Wederhelft opgegroeid is. Kortom, 3 keer feest en dat is helemaal terecht!

hochzeiger, pitztal

Mocht je zelf nog een cadeautje uit willen zoeken voor Vaderdag of een andere gelegenheid, dan kan ik je DRKS zeker aanraden.  Ik zocht er eerder al armbanden uit (nog altijd helemaal blij mee, en geloof me, die hebben al afgezien!) en heb ook nog gepersonaliseerde ijsblokjes laten maken. Ik kende het concept van metalen ijsblokjes niet, maar ben helemaal fan. Ik had de levering na 2 dagen in huis, dus bestellen kan nog altijd.

 

 

 

Related Posts

2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: