Hartje krak

We hadden ons droomhuis op het oog. In alle opzichten was het hét huis voor ons. In gedachten woonden we er al. Maar goed, ons huidige huis is nog niet verkocht, dus we konden nog geen bod uitbrengen. Je weet wel: it’s all ‘bout the money.

We wisten dat de kans er in zat dat het huis niet op ons ging wachten. Het stond immers al van in februari te koop. Toch hoopten we dat er echt he-le-maal niemand anders gecharmeerd zou zijn door het huis. Jammer genoeg werd het afgelopen week dan toch verkocht. Verdomme hé. Rationeel gezien wisten we dat het waarschijnlijk wel ging gebeuren, emotioneel was het toch een zware klap.

Een ‘hartje krak’ zoals de kinderen dat dan zo mooi zeggen.

We hebben er een paar dagen over getreurd en wat traantjes gelaten en nu is het tijd voor het volgende. Als dit huis niet op ons kon wachten, dan is het omdat er ergens nog een beter huis staat. Op nog een toffere locatie, of nog gunstiger gelegen op die berg.

Het komt allemaal goed. Een ander en een beter.

Duimen jullie mee?

Related Posts

10 Comments

  1. Mijn grootmoeder en moeder zouden zeggen ”t Moe zijn da ’t nie voor ulder was…’. Meaning: er staat daar ergens een huis dat beter bij jullie past 😉
    Nu, dit gezegd zijnde… ik kan me zo voorstellen dat dat ne serieuzen ‘hartje krak’ was. Ge droomt van iets, het komt zo dicht en dan nog… Ik duim dan ook des te harder mee 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: