Over Falke sokken en andere overpeinzingen

Als ik door mijn Instagramfeed scroll, zie ik vaak mega hippe dingen langskomen. Hippe parfums, nieuwe make up en stralende outfits. Het doet me niet zo heel veel niets moet ik zeggen. Ik ben nooit met mode bezig geweest en zal daar denk ik ook nooit echt interesse voor ontwikkelen.

Maar… er is een kledingstuk waar ik helemaal lyrisch van word, echt waar. Je zult er om lachen, maar dat gaat om goede wandelsokken. Ik kreeg deze week een pakketje aan met mijn nieuwe Falke sokken en man, wat was ik blij. Zo blij dat ik er meteen een foto van maakte om naar de Wederhelft te sturen. Een soort van outfit of the day foto mwoehaha. 

Goede wandelsokken zijn het begin van goed wandelen. Je kunt echt geen kilometers door het bos banjeren met gewone sokken aan. Tenminste, dat werkt voor mij niet, dan heb ik meteen blaren en oververhitte voeten. De afgelopen jaren verzamelde ik dus al een hele collectie van Falke. Dikke sokken voor in mijn winterwandelschoenen – ja, zelfs in de sneeuw warme voeten! – . Een dunnere variant voor in de zomer.  Nog weer een ander type voor korte wandelingen en dan nog een andere variant die o zo lekker zit voor echte hikes.

Toen ik een vriendin heel enthousiast aan het appen was over de sokken overviel me plots het gevoel van “Is dit nu later?”.  Enthousiast worden over wandelsokken, wastips uitwisselen en dat nog heel erg leuk vinden ook? We sloten ons op en neer geapp af met een “we worden oude sokken” en glimlachten.  Tenminste, ik wel in ieder geval.

Dus voor wie nog een kerstcadeautje voor mij zoekt – hint hint – ,  goede wandelsokken zijn altijd een schot in de roos. Of huissloffen van hetzelfde merk, ik zeg maar iets.

Hebben jullie ook ogenschijnlijk onhippe dingen waar je helemaal blij van wordt? Een lege wasmand, nieuwe sokken, propere ramen? Kortom, dingen waardoor je 16-jarige ik oogrollend weg zou lopen? Ik ben heel benieuwd!

En voor de wandelaars onder mijn lezers, ik weet dat er ondertussen heel wat zijn, hebben jullie goede wandeltips als het gaat om outfit, schoeisel etc? 

Related Posts

2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: