Compleet Geluk is groter geworden! + giveaway

Ons gezin werd deze week groter. Afgelopen woensdag mochten wij, na 6 weken lang aftellen, eindelijk “ons Bea” ophalen. Bea is onze pup en is nu al een onmisbaar deel van ons gezin geworden.

Daarom: 10 x je weet dat je een pup in huis hebt wanneer:

 1. je ’s nachts in de zetel slaapt omdat ze anders zo alleen is en nog wat moet wennen aan de nieuwe omgeving.
 2. je ’s nachts in de stromende regen door de voortuin kuiert omdat ze nu eenmaal nog uitgelaten moet worden.
 3. je plots fleecedekentjes halverwege de woonkamer ziet liggen terwijl je toch echt zeker weet dat je ze al opgeruimd had.
 4. je al 3 dagen in een versleten joggingbroek rondloopt – lang leve het thuiswerken – omdat er anders toch alleen maar vieze pootjes op staan.
 5. je met de Wederhelft op en neer appt over hoe goed ze al gegeten/geslapen/geluisterd heeft.pup
 6. je weer veel te vaak “oooooooooh” en “aaaaaaaaaaaah” roept. 
 7. je plots weer alle legoblokjes, kleurpotloden en ander grut van de grond raapt zodat het buiten pootbereik is.
 8. de kinderen nog voor 6 uur ’s morgens al beneden zitten om te knuffelen. Niet met mij uiteraard, maar met Bea.
 9. je al honderduusd foto’s genomen hebt maar er bijna alleen maar wazige bij zitten omdat ze nu eenmaal niet stil zit behalve wanneer ze slaapt .

 

Om maar te zeggen, de komst van een pup houdt ons wel bezig. Het is zo gezellig en leuk, maar ook pittig. Precies weer een baby in huis haha. Wij zijn in ieder geval zotcontent met ons Bea. Ze is trouwens geen labrador (die opmerking kregen we al vaker), maar een Duitse Staande Korthaar. Ze is nu 8,5 week oud en sinds een paar dagen bij ons in huis.

We mochten bij Smartphoto een aantal leuke gadgets voor Bea laten maken. Ik maakte fotostrips zodat de kinderen Bea op school konden laten zien en we zorgden voor haar eigen naamplaatje en drinkbakje. Kortom, ze werd al in de watten gelegd 😉

smartphoto

Win win win

Maar he, ik leg jullie ook graag in de watten!  Ik mag 1 iemand blij maken met een bon van 25 euro te spenderen bij Smartphoto. Wij zijn al jaren grote fan, dus ik kan je heel veel dingen aanraden. Een fotoalbum is altijd tof, maar ook de gepersonaliseerde gadgets zijn ideale cadeautjes voor de eindejaarsperiode. En de familieplanner zou ik al helemaal niet meer kunnen missen.

Hoe neem je deel?

 1. Laat in een reactie onder deze blog weten wat je zou bestellen met deze bon.
 2. Deel je deze blogpost op Facebook, dan krijg je een extra kans.
 3. Deelnemen kan tot en met woensdagavond 25 november 2020  20u.
 4. De winnaar krijgt per mail de kortingscode toegestuurd.

Veel succes , wij gaan nog even verder knuffelen!

Related Posts

13 Comments

 1. Ooh super leuk dat drinkbakje! Ik zou met de bon een gepersonaliseerd gsmhoesje laten maken met een foto van onze Duitse Staande Langhaar pup! Zo is onze Maurice altijd bij mij 😀 Ze zijn toch zo schattig he! Herkenbaar wel, die onscherpe foto’s 😉

 2. Ik zou een extra kadootje voor mijn vrouw bestellen want ze is woensdag net jarig. Denk dat ze w2l content zou zijn met een bladwijzer en zo een memobox voor op haar bureau.
  Leuke hond hebben jullie!

 3. O wat ziet dat er een lief puppytje uit 🙂
  Ik zou bij smartphoto de koekjesdoos bestellen met een foto van mijn twee cookiemonsters erop 😄 en misschien dan dezelfde voor oma en opa, als kerstkadootje.

 4. Hier ook al jaren fan van smartphoto. Vooral de fotoboeken vinden we supertof! Maar cadeautjes voor kerst en nieuwjaar vind ik ook wel leuk 😃.

  Nog veel Geniet en knuffelmomentjes met Bea. Ze worden veel te snel groot 🙈
  Groetjes Ineke

 5. 2 kussens met mijn 3 kapoenen op, eentje voor mijn ouders en eentje voor mijn grootmoeder zodat ze in deze tijden hun (achter)kleinkinderen toch kunnen knuffelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: