In – uit – 7

…of hoe we 7 jaar geleden CompleetGeluk(kig) werden.

Na een fantastische zoon en dochter waren we zwanger van een tweeling. De tweeling die ons gezin compleet zou maken. Twee jongens en twee meisjes, hoe schoon kan het zijn!

7 jaar geleden, na exact 37 weken zwangerschap werden ze geboren. Een paar uur voor de geboorte namen we nog een laatste buikfoto. Nog steeds vind ik het hallucinant om te zien hoe groot die was.

Kind 3 en 4 werden vlotjes geboren – natuurtalent moi? – en de dag na de geboorte vertrokken we op een roze wolk naar huis. Een mix tussen overleven op automatische piloot en genieten. Dat het bij tijd en wijlen pittig was, is te zien aan de wallen na 1 week een gezin van zes..

Afgelopen week werden onze mini’s 7. We deden een reconstructie van de foto, maar ik kon ze ternauwernood nog samen optillen. Van twee hoopjes kind van nog geen 3kg naar twee paar lange armen en benen van net geen 30kg, het is nogal een verschil!

7 jaar met z’n zessen, het is de max. Hoe ouder ze alle vier worden, hoe leuker het is. Dus na zeven jaar is het hier nog steeds CompleetGeluk <3.

 

 

Related Posts

3 Comments

  1. 2x Hip hip hip HOERA! Leuke remake van de foto.
    Ik vind trouwens dat je er op de foto van ‘1 week gezin van 6’ superfris opstaat. Ik zag er na 1 week 1 kind vermoeider uit volgens mij 🙂

  2. Wat een rijkdom is dat. Veel werken en vooral genieten van elkaar.
    Zeven jaar geleden schreef ik er een blog over. Niet normaal , alles 1 maar x 2!
    Als jullie het nog eens willen lezen: mijntekstjes.com gaan naar 7 februari 2016 onder de titel ‘Tweeling’.
    Liefs. <3 <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: