Dit wensen wij jullie voor 2020!

De Sint is weer naar Spanje, dat betekent dat we ongegeneerd de kerstboom mogen zetten en al kwistig kerstkaarten kunnen maken en met kerstlijstjes, feestmenu’s en goede voornemens mogen zwaaien. Een goede gezondheid staat op nummer 1, daar bestaat geen twijfel over. Daarnaast hebben wij van CompleetGeluk nog 5 andere welgemeende wensen voor 2020 voor jullie!

Kom buiten!

We wensen jullie de tijd, de zin en het budget om buiten te komen. Of het nu gaat om een daguitstap in eigen land of een verre vliegreis, dat maakt niet uit. We wensen jullie het genot van ontdekken, verkennen en je geest verruimen.

Rust

Het werk, de kinderen, sporten, hobby’s.. Ons leven lijkt wel een sneltrein en er af springen is vaak geen optie lijkt het. Wij wensen jullie voldoende rust. Rust om gewoon de boel de boel te laten en met een boek in een hoekje van de zetel te kruipen. Rust om lekker vroeg naar bed te gaan of om eens een uurtje langer te blijven liggen. Gewoon, omdat het kan en omdat je er zo’n deugd van hebt. Rust om dingen te doen waar je écht energie van krijgt. En weet je, wanneer je af en toe die rust neemt, dan is het ook helemaal niet erg om daarna weer keihard op de sneltrein te springen!

Vriendschap

Ik ben er zelf geen krak in, in vriendschappen onderhouden, maar ik geloof wel dat mijn dierbaarste vrienden weten dat ik er op elk moment van de dag voor hen kan zijn. Vriendschap betekent niet per sé dat je elkaars deur platloopt of wekelijks samen op yoga zit. Het kan ook de wetenschap zijn dat je voor elkaar klaarstaat in tijden van nood en dat je, wanneer je elkaar ziet, weer babbelt alsof je elkaar pas de dag ervoor gezien hebt. Vriendschap in de breedste zin van het woord, dat wensen we jullie ook zeker toe.

Liefde

Uiteraard, liefde. Liefde van een (nieuwe) partner in je leven, van je kinderen, familie en vrienden. Liefde die er voor zorgt dat je ’s avonds graag naar huis gaat. Liefde die je de zuurstof geeft om iedere dag vrolijk uit bed te stappen.

Kleur

We wensen iedereen een kleurrijk 2020 toe. Eentje met roze en gouden randjes, met confetti, zonnestralen en sneeuwkristallen. Een jaar om in te kaderen, zelfs al zullen er ook wel momenten met een grijs of zwart randje zijn.

Wat wensen jullie de anderen voor 2020 toe?

 

Kaartjes maakten we wederom bij Kaartje2go. Je kunt de kaartjes bestellen in de hoeveelheid die jij wilt en in verschillende formaten. Er is mega veel keuze, dus je zult er zeker iets vinden!

 

 

Related Posts

2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: