Win 5 tickets voor Bellewaerde!

Bellewaerde. Het pretpark met de leeuw als mascotte. Het pretpark in het verre Ieper. Het pretpark waar wij destijds – laaaaaang lang geleden – in het derde en vierde leerjaar op schoolreis gingen. Rob ging er in de herfstvakantie Halloween vieren met de kinderen, maar voor mij was het al jaren geleden dat ik er ooit geweest was. Afgelopen paasvakantie gingen we met ons hele gezin én mijn ouders een dagje naar het park.

Weet je wat zo tof is aan Bellewaerde? Het feit dat je er met een hele groep met verschillende interesses toch samen een leuke dag van kunt maken. Er zijn rustigere attracties voor de allerkleinsten, je kunt een zalige stuntshow gaan bekijken, er is een dierenpark en ook de durfallen komen aan hun trekken. Kortom, Bellewaerde is echt de moeite waard om een dag voor naar Ieper af te zakken!

Onze tips:

 1. Ga als je binnenkomt de rechterkant op, dan kom je meteen in het kleine kindergedeelte. Ideaal om de dag te starten zonder meteen lange wachtrijen te moeten trotseren. Deze attracties zijn al toegankelijk voor kinderen vanaf 80cm. 
 2. Pik zeker de Lumberjack Stunt & Dive Show mee. Ik wil niet al te veel prijsgeven, maar het is een wervelende show met humor en spanning!
 3. De Bengal Rapid River is de max en je kunt echt kleddernat worden. Mijn vader was de pechvogel van het gezelschap en het leek alsof hij een emmer water over zich gekregen had – tot grote hilariteit van de rest – . Een regenjasje of poncho is dus geen overdreven luxe.
 4. Het Palendorp is een supertoffe speeltuin. Ideaal om te ravotten tijdens de middagpicknick bijvoorbeeld.
 5. Ga je in de grote vakantie, pik dan zeker een van de zomernocturnes mee. Het park is dan tot 22u open!
 6. Je kunt gratis de Bellewaerde-app downloaden en wordt zo op de hoogte gehouden van de actuele wachttijden. Ideaal voor een efficiënt bezoek!
 7. Op 1 juli opent het splinternieuwe Aquapark van Bellewaerde. Wij zijn super benieuwd, de website ziet er alvast veelbelovend uit!

Meer informatie over Bellewaerde, de openingsuren en tarieven, vind je op de website.

 

Win Win Win

Wil je samen met 4 anderen een supertoffe dag in Bellewaerde beleven, dan heb ik goed nieuws. Wij mogen een gezinsticket voor 5 personen weggeven!

Let op: de tickets zijn geldig tot eind juni 2019, dus neem enkel deel als je ook echt nog in mei of juni kunt gaan.

Winnen is heel simpel, laat in de reacties weten met wie je naar Bellewaerde zou trekken en wie weet maak je kans! Deelnemen kan tot en met zondag 19 mei 18u00. De winnaar krijgt de tickets daarna per mail toegestuurd.

Veel succes!

Related Posts

32 Comments

 1. Ons zoontje zijn peter woont aan de andere kant van de wereld, 2 x per jaar komt hij naar belgie en gaan we samen op stap. In juni zijn ze in het land dus dit zou een super toffe uitstap zijn!

 2. Lijkt me fijn om met de kinderen eens te gaan. Is echt jeugdsentiment voor mij. Wist niet dat Bellewaerde zo veel te bieden had voor de kleintjes.

 3. Een dagje uit naar Bellewaerde, mijn 3 kids springen een gat in de lucht, mochten we winnen. Zou een super cadeau voor vaderdag zijn???

 4. Hoi,
  Ik zou heel graag de tickets winnen??? om samen met mijn gezin een super fantastische dag te beleven. Wij zijn super fan van attractieparken!!! Dus zou super tof zijn als we winnen.

  Groeten, Ineke en Co

 5. We doen graag mee, ideaal om met de kinderen eens te doen. Ze zijn er nog nooit geweest, we gaan meestal naar een dierentuin. Daarom is Bellewaerde ook zo ideaal want dat combineert plezier met dierentjes kijken.

 6. Wat een leuke foto’s hebben jullie gemaakt!
  Dir zou wel een heel gezellig uitje zijn voor met ons gezinnetje.

 7. Zalig! Met ons vijfjes is zo’n gezinsticket net van pas 🙂 Is bovendien een leuk extraatje voor onze 12jarige die straks haar lentefeest doet!

 8. De laatste keer was ik 8m zwanger van zoon nr3. Dat kindergedeelte is daar echt super!
  Na Efteling mn lievelingspark. Dankzij de dieren en een show heb je als ouder even ‘rust’ tussen alle actie.
  Wij dingen graag mee naar de hoofdprijs. Onze 5 tickets zouden gewoon naar mezelf, de hubby en de 3zonen gaan.

 9. Ooooh zou zoooo leuk zijn om te winnen!! Normaal doe ik niet mee aan wedstrijden, omdat het meestal over 4 tickets gaat, maar deze wedstrijd is op ons gezin “geschreven” ?

 10. Woehoew! Samen met mijn vriend en mijn drie pagaddertjes een fijne daguitstap! Fingers crossed ❤️

 11. Wij zijn daar enkele jaren geleden geweest . Super leuk .
  Alleen jammer dat het redelijk ver is , of we moeten er ineens een weekend weg van maken ?

 12. Ooooh gaaf.. sowieso mijn dochter en ik.. en een andere vriendin met haar twee kids…

  Single moms on the road ?

 13. Oh, wat zou dit zalig zijn om met de kinderen te doen. Al van in mijn jeugdjaren geleden dat ik er geweest ben. Mijn man doet niet graag pretparken, maar misschien zou ik hem dan wel eens extra kunnen overtuigen ?

 14. Wat leuk.
  Bellewaerde is niet alleen leuk om de attracties maar ook om de dieren.
  Vorig jaar geweest en wat een pret.
  Dolle avonturen beleefd met ons gezin… de animatie is er ook heel top.
  Het zou zeer leuk zijn om deze avonturen opnieuw te mogen beleven.
  Zou geweldig zijn om mijn gezin te mogen verrassen met een onverwacht dagje naar bellewaerde dankzij jullie.

  Groetjes
  Sanne

 15. Ohhh dit zou zo fijn zijn voor ons
  ?mijn gezin?
  We hebben zo weinig tijd en deze geweldige uitstap zou ons een dagje bij elkaar kunnen brengen waar vooral de kids van zullen genieten. We ????

 16. oh wat leuk, als prille 20-er er geweest met het feest van mijn moeder’s werk maar jammer genoeg nog niet met de kinderen geraakt

 17. Bellewaerde heeft ons hart gestolen, zeker van onze jongste zoon. Die springt een gat in de lucht als we zouden winnen!

 18. Ooh toffe ACTIE, en voor eind juni langs gaan vinden de kids alvast geen probleem , dus waag graag kansje voor met mijn gezinnetje te gaan plezier maken

 19. Ik zou heel graag met mijn gezin gaan ( we zijn met 4 kids)
  Onze kids hebben dit al een tijdje op hun verlanglijstje staan… misschien is dit een extra motivatie!

 20. Wij zouden met ons gezin zijn. Onze papa verblijft nl wekelijks enkele dagen in het buitenland. Tijdens het weekend proberen wij daarom echt gezinstijd in te plannen. Een dagje Bellewaerde met onze drie kanjers Miro, Louise en Briek zou ideaal zijn om wat papa vitamines te tanken!

 21. Samen met de kids een uitstapje doen. Dit zou suoer zijn. En genoeg kandidaten om de 2 andere tickets te benutten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: