Uittip voor het hele gezin: Disney on Ice

Ik merk in onze omgeving dat het steeds vaker een tendens wordt om een beleving cadeau te doen in plaats van een stuk speelgoed bijvoorbeeld.

Denk hierbij aan samen naar de bioscoop of de speeltuin, of een middag koekjes bakken bij peter of meter.  Wil je dit jaar eens helemaal uitpakken, dan is Disney on Ice echt iets waar je heen moet!

Het is te zeggen, ik heb er zelf al zoveel goeds en zoveel enthousiaste verhalen over gehoord, dat wij dit jaar ook gaan. Volgens mij wordt het een zalige avond, zo met z’n zessen.

Disney on Ice wordt opgevoerd van 12 tot en met 30 december in Utrecht en Rotterdam. In Nederland?  Ik hoor het je al denken. De Jaarbeurs in Utrecht ken ik niet als locatie voor zo’n event, maar de Ahoy in Rotterdam is wel echt zo’n toplocatie voor evenementen dat het zeker de moeite loont om de grens over te steken. Bovendien is het heel makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen en kun je er altijd je auto kwijt op een goed verlichte parking, ook niet geheel onbelangrijk.

disney

Disney on Ice draait rond alle bekende personages uit de Disneyfilms.  Denk aan de klassiekers zoals Sneeuwwitje en Aladdin (mijn persoonlijke favoriet als sinds mijn kindertijd), maar ook de meer hedendaagse filmkarakters passeren de revue. Anna en Elsa – let it gooooooo-,  Woody en Buzz Lightyear en Dory, de vis die menig harten gestolen heeft.

Een ander groot thema is de 90ste verjaardag van Mickey Mouse. 90! Geen wonder dat ze dit iconische figuurtje extra in de schijnwerpers gaan zetten.

Praktisch

Wil je de shows gaan bekijken, dan kan dat nog. Bestel je voor 1 december je tickets, dan kun je nog genieten van een vroegboekkorting, ook altijd meegenomen toch?

Winnen: Doe de Mickey Mouse Dans en maak kans op tickets voor Disney On Ice mét Meet & Greet!

Zoals ik al zei viert Disney On Ice dit jaar 90 jaar Mickey Mouse met een speciale Mickey Mouse Dans pre-show en jij kan daar ook bij zijn!

Doe mee aan de Mickey Mouse Dans wedstrijd en maak kans op vier tickets voor Disney On Ice en een ontmoeting met Mickey en Minnie Mouse!

Kijk HIER hoe je mee kan doen!

Twijfel je nog, lees dan op 15 december zeker ons verslag van hoe het geweest is. Wij kijken er alvast keihard naar uit!

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: