Monster Jam komt terug naar Rotterdam!

Wie ons al een tijdje volgt, weet dat wij afgelopen zomer voor het eerst naar Monster Jam geweest zijn. Je weet wel, de monstertrucks, de ronkende motoren en de spectaculaire stunts.

Wij waren in ieder geval mega onder de indruk, de kinderen praten er 5 maanden later nog regelmatig over.

Monster Jam logo

Ik wou jullie dus laten weten dat Monster Jam volgend jaar opnieuw naar Rotterdam komt, op 6 juli 2019.  Ok, het duurt nog even, maar weet dat de ticketverkoop op 13 november start. Via deze link kun je je registeren en word je als eerste op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes.

Tip 1 : Voor wie twijfels heeft over welke tickets te kopen: wij zaten vorige keer in de bovenste ring van het stadion en hadden een ongelofelijk goed zicht. Iets dichter zorgt dat je nog meer details en zo ziet, maar dan klinkt alles nog veel luider.  Hoe jonger je kinderen zijn, hoe hoger ik de plaatsen zou reserveren.

Tip 2 :  Voor de show is er ook altijd een Pit-Party. Hier kun je aparte tickets voor reserveren. Tijdens de Pit Party kun je de auto’s van dichtbij bewonderen en besef je nog meer hoe groots die Monster Jam Trucks echt zijn! Wij boeken dit er alleszins bij, het is toch wel een beetje de kers op de taart, vooral nu de kinderen echt “fan” zijn.

Tickets onder de kerstboom? Wat mij betreft een superidee!

 

scooby doo

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: