De herfst is in het land! (En nu echt)

Wanneer de blaadjes aan de bomen dezelfde kleur als de blaadjes op mijn tattoo hebben, dan is het echt herfst.

Om maar te zeggen, ik ben helemaal in mijn nopjes. Heb je al eens goed rond gekeken? Bomen zijn nu op hun mooist. Met kleuren van rood, geel en vlammend oranje. Een beetje bruin en hier en daar nog een dappere groene tint.

Het kraakt al onder je voeten. ’s Morgens hangt er een sluier van nevel boven de velden en wanneer ik naar het werk rij, dan krijgt de wereld na een tijd een gouden gloed van de opkomende zon.

Ik geniet daar van. Keihard.  Daarom kijk ik ook zo uit naar volgende week. Dan gaan we een paar dagen kamperen en een paar dagen op een boerderij logeren. Voor dag en dauw uit de veren en kijken naar de opkomende zon. Wolkjes maken met onze adem en een rode neus krijgen van de kou. ’s Ochtends een muts opzetten en ’s middags in korte broek lopen. Ja, wij zijn klaar voor de herfstvakantie!

Related Posts

3 Comments

  1. Prachtig eh.

    ‘k heb altijd wat moeite om de zomer lost te laten. In September vloek ik op de naderende herfst. Maar eens ik geaccepteerd heb dat de zomer voorbij is, geniet ik toch weer volop.

  2. Ik heb mij vooral bedacht dat het klimaat echt om zeep is toen de kindjes gisteren zonder jas buiten speelden 🙂
    Plannen voor de herfstvakantie? Wij gaan naar familiefestival Rode Hond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: