9 jaar getrouwd

Gisteren waren we 9 jaar getrouwd.

Negen jaar, 4 kinderen, een blog en een eigen zaak later zijn we nog altijd zielsgelukkig met elkaar. 9 jaar van alleen maar ups. Geen downs. Dat kan. Door veel te praten. Elkaar ruimte te geven en te steunen. Tijd maken voor elkaar, als is het maar heel even.

Wij zijn een ijzersterk team. Maatjes, geliefden. Een geoliede machine.

Na negen jaar kan ik nog steeds lachen om de flauwe humor van de Wederhelft en mag ik ’s nachts nog altijd mijn koude voeten tegen zijn warme lijf opwarmen. Na negen jaar snap ik nog steeds niet zijn voorliefde voor fantasy-boeken en oude bierkratjes. Hij snapt dan weer niet waarom ik helemaal blij word van notitieboekjes en koffie. En toch maakt hij iedere morgen een kop koffie voor me en is de collectie fantasy-verhalen ondertussen behoorlijk groot. Want dat gunnen we elkaar.

Gisteren vierden we met een namiddag op de Lilse Bergen, waar we 9 jaar geleden ook onze trouwfoto’s lieten maken. Het kon niet beter zijn <3.

 

Related Posts

9 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: