Over walnoten en trouwgeloftes

Ongeveer negen jaar geleden, op 19 september 2009, zei de Wederhelft in zijn trouwgeloftes dat hij met mij, als we oud en grijs zouden zijn, samen in de schaduw van onze notenboom wilde zitten. We plantten meteen die notenboom in onze tuin en het kleine stammetje groeide in al die jaren uit tot een ferme boom.

Dit jaar hingen er voor het eerst ook echt noten aan de boom. We plukten ze vandaag allemaal, ontdeden ze van hun groen jasje en legden ze op kranten in de veranda te drogen. Wij, met z’n zessen, in en onder onze notenboom. We zijn dan nog wel niet oud en grijs, maar het voelde nu al zo perfect!walnoten, notenboom

Related Posts

6 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: