De dansvoorstelling

Onze drie jongste kinderen zitten op dansles. Met veel enthousiasme en energie gingen ze het afgelopen schooljaar iedere zaterdag een uurtje naar de les. Allemaal leuk en gezellig, maar die dansvoorstelling, daar doen ze het toch voor. Ze hebben geen podiumvrees, laat dat duidelijk zijn.
Afgelopen weekend was het van dat: Het Grote Optreden. De afgelopen weken werd er extra gerepeteerd en ook hier thuis schalde “Boom” van Natalia regelmatig uit de boxen om te oefenen.

Op zondag ging ik achter de schermen mee helpen. Omdat ik het leuk vind om te doen en omdat ik op die manier de kinderen toch een hele dag zie. Win-win dus. Van aan de zijlijn zag ik onze kinderen dansen, de ene keer al met wat meer overgave dan de andere keer, maar overduidelijk aan het genieten.dansvoorstelling

Onnodig te zeggen dat ik glom van trots zeker? Ja, misschien pinkte ik wel een traantje weg. Of twee. dansen

Los van het feit dat ik met volle teugen genoot van de optredens van onze kinderen, heb ik ook met open mond staan kijken naar hoe goed alles geregeld was. Echt. Van de naamkaartjes in de kleedkamers, de perfecte outfits, de mama’s die wel konden haren invlechten tot de hotdogs voor de kinderen ’s middags. Alles verliep even smooth (en met een portie gezonde spanning).

We konden de kinderen zondagavond bijeen vegen van vermoeidheid, maar het was het meer dan waard. De show was een schitterende afsluiter van een jaar dansplezier!

Woon je in de buurt van Lille? Hou dan de site van Mouvementé in de gaten en schrijf je kinderen in voor volgend schooljaar, het is echt een aanrader!

Related Posts

3 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: