Sunshine Blogger Award – omdat het bijna lente is

Ik riep vorige week nog dat zo van die doorgeef-blogopdrachten niets voor mij zijn, en jepla, nu doe ik er al weer een. Dit keer is Evi de ‘schuldige’.

Zij gaf me de  Sunshine Blogger Award. Deze wordt gegeven aan een mede-blogger die inspireert om positief en creatief te zijn in de blogosfeer en daarbuiten. Ik voel me dus wel vereerd dat ze hierbij aan mij dacht <3.

sunshine

Evi stelde me 11 vragen. Net als bij de ‘Annelore gaat van 10 naar 1′, het perfecte moment om iets meer over mij te weten te komen!

Hoe ben je op je blognaam gekomen?

Ik ben beginnen bloggen toen de pittigste babyperiode van onze jongste twee voorbij was. Op dat moment wisten we dat onze kinderwens volledig vervuld was. We waren (en zijn!) compleet en gelukkig, vandaar CompleetGeluk.

Waarom blog je?

Ik blog in de eerste plaats omdat ik het zo ongelofelijk leuk vind. Het is een uitlaatklep, mijn eigen speeltuin op het internet. Daarnaast is het natuurlijk ook een bron van inkomsten, maar moest ik het niet leuk vinden, dan zou ik het nooit kunnen volhouden.

Hoe blijf je het bloggen volhouden?

Ik hou het bloggen zo makkelijk vol omdat het mijn grootste passie is. Daar waar een ander gaat sporten of in een of andere vereniging zit, kruip ik met veel liefde ’s avonds achter de laptop om te bloggen. Ultieme ontspanning!

Wat is de grootste voldoening die je al uit je blog haalde?

De grootste voldoening haal ik uit het feit dat verschillende opdrachtgevers, door het lezen van mijn blog, besloten om voor langere tijd samen te werken. De blog heeft als opstapje gediend om in bijberoep als freelance schrijver aan de slag te kunnen gaan.

Is er iets dat je absoluut niet lust?

Paling! Ik lust erg graag vis, maar paling, nee, dat hoef ik niet per sé op mijn bord. Voor de rest lust ik alles wel geloof ik.

Wat is het engste wat je ooit al hebt moeten doen?

Met de kinderen van een (hoge) glijbaan gaan. Het klinkt belachelijk, maar ik heb echt schrik voor (water)glijbanen.  Die dingen gaan zo hard en je weet nooit waar je terecht komt. Ik ben ook altijd bang dat ik uit de bocht zal vliegen. Je ziet, enig drama is mij niet vreemd 😉

Koffie of thee?

Koffie! Al drink ik tegenwoordig meestal een koffie verkeerd om de hoeveelheid cafeïne op een dag een beetje binnen de perken te houden.

Is er iets wat je absoluut niet kan?

Ik kan heel moeilijk orde in de grote chaos scheppen. Ik moet een grote chaos in kleine stukjes behapbare chaos onderverdelen en dan kan ik het aanpakken. Als het een grote bende is, dan lukt niets meer. Dit geldt trouwens zowel voor fysieke chaos in huis bijvoorbeeld, als voor chaos in mijn hoofd, wanneer ik alles in een grote mentale to do-list probeer te proppen. Gelukkig ben ik door de jaren heen makkelijker geworden in hulp vragen!

Waar blink jij in uit?

Ik pik snel dingen op. Lees ik iets, dan onthoud ik het wel. Vertelt iemand iets, dan kan ik heel snel schakelen en actie ondernemen. Het moet vooruit gaan, zeg maar.

Als je ons 1 boek mocht aanraden om zeker te lezen, welk zou dat dan zijn?

1984 van George Orwell. Al sinds ik een puber was mijn favoriete boek.

 

Op mijn beurt nomineer ik graag Liese en Virginie. Ik ben erg benieuwd naar hun antwoorden op bovenstaande vragen, want dat dit twee inspirerende dames zijn, daar is geen twijfel over!

Related Posts

1 Comment

  1. Die nominatie is heel graag gedaan 🙂 En net als jij ben ik ook geen fan van (water)glijbanen. Wat fijn trouwens dat er dankzij je blog zoveel samenwerkingen gekomen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: