Rise, shine and dream on: 5 dingen die mij blij maken

De zon scheen gisteren. Ik zat voor het werk op een terrasje en dju toch, het was een goede dag. In navolging van de herfstige dingen die mij blij maken, vandaag 5 andere dingen die mij afgelopen tijd blij maakten. Zoals opstaan, je uitgeslapen en energiek voelen en vol plannen zitten. Rise, shine and dream on dus!

salt and pepper, rise

1. Zon en terrasjes = productief

Gisteren zat ik een halve dag op een terras in een zonovergoten Maastricht. Brainstormen, overleggen, strategieën uitwerken. Niet normaal hoeveel productiever een mens is in een inspirerende omgeving.

2. Brunchen

Een tijdje geleden werden de Wederhelft en ikzelf uitgenodigd voor een brunch. We werden zo in de watten gelegd dat het echt als we-time aanvoelde. Nog een kaarsje er bij en we hadden gewoon een romantische date.  Merci Yapado! (Nee moeke, de tattoos zijn niet echt;-))yapado, temporary tattoo, press days

3. Instagram <3

Birgit van My Dream Interior vermeldde mij in haar Instagram-stories als blogster om te volgen. Jep. Daar word ik heel erg blij van!

4. Slapen

Onze kinderen hebben ein-de-lijk ontdekt dat net wat langer slapen ook best wel fijn is. Bovendien snappen ze nu ook dat als ze in het weekend toch om 6 uur wakker zijn, dat ze dan gerust alleen naar beneden mogen en een boekje lezen of knutselen. Hoera hoezee en halleluja!

5. Dream on

Afgelopen weekend gingen we kamperen. We genoten er zo hard van dat we nu nog harder uitkijken naar mooi weer, weekendjes weg en veel buitenlucht. hammock

En jullie, waar werden jullie blij van afgelopen tijd?

Related Posts

5 Comments

  1. Ja, slapen! Je leert pas hoe graag je iets doet, als je het (tijdelijk) minder kan doen.
    Waar ik ook blij van word: de (moes)tuin. Zalig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: