De mooiste dag van mijn leven

weddingday, alta ripa, pronoviasLieve Schat, de eerste keer dat ik in je ogen keek was ik verkocht. En vanaf toen was het duidelijk bij iedere keer dat we elkaar zagen: dit voelt goed, dit voelt heerlijk! Het is fantastisch dat ik helemaal mezelf kan zijn bij je. En jij bij mij! We zitten helemaal op 1 lijn. Met alles. En dat is optimaal genieten. Ik zie in jou kracht en uitbundigheid. De meest fantastische moeder van onze kinderen zul je zijn! Met jou wil ik oud worden; onder onze notenboom in de schaduw in onze tuin genieten van elkaar.

Lieve Keppe, ik wil je vrouw worden, omdat ik, toen ik je nog maar pas een week kende, al wist dat je de man van mijn leven zou worden. Je bent gewoonweg de beste! Je optimisme en je energie doen me leven. Je bent er altijd voor me, onvoorwaardelijk. Ik weet dat je de meest fantastische papa voor onze kindjes zal zijn. Ik ben trots en ongelofelijk gelukkig dat ik je vrouw mag worden.

 

En met deze zelfgeschreven geloften werden wij exact 7 jaar geleden man en vrouw.  Een sprookjesachtige dag. Het begin van een adembenemende reis die nu al 7 jaar duurt en waar we nog heel veel jaren aan verder zullen breien.

<3

 

Related Posts

6 Comments

  1. Oh.. 7 jaar alweer? Time flies!
    Supermooie dag was het, blij dat ik er bij mocht en kon zijn!
    Heeeeeeeeeeeel erg gefeliciteerd, ik vind dat we er binnenkort eens een Vedett’je moeten op drinken! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: