3 redenen waarom ik niet zonder schoudertas kan + giveaway

Handtassen, dat is bij mij net zoiets als schoenen, ik heb ze nodig maar ik geef er niet zo om. Schoudertassen daarentegen, ik zou niet zonder kunnen!

Waarom? 

1/ Ze zijn mooi.

Uiteraard, smaken verschillen, maar schoudertassen, die zijn vaak erg mooi. Net iets stoerder dan een handtas. Wel nog stijlvol, maar op een coole manier.

2/ Ze zijn multifunctioneel

Ik gebruik een schoudertas voor mijn werk. Daar zit mijn laptop in, samen met wat orderformulieren, visitekaartjes en andere werkgerelateerde dingen. In het weekend giet ik de hele inhoud leeg op ons bureau en dan fungeert de schoudertas als picknicktas, zwemzak of weekendtas als we ergens gaan logeren. Kortom, ik heb er iedere dag plezier van. Het is dat we geen verzorgingstas meer nodig hebben of ik gebruikte hem ook daarvoor.

3/ Ze hebben meestal een brede schouderriem

Ik heb heel snel last van nek, schouders en rug als ik een handtas meeneem. Iets met drukpunten, geknelde zenuwen en een zwakkere rug in het algemeen. Een schoudertas heeft vaak een bredere riem en dat is, voor mij althans, een stuk comfortabeler om te tillen.

De schoudertas waar ik momenteel helemaal gek van ben, ik die van Nobodinoz. Nobodinoz is een Spaans merk dat niet alleen coole (boeken-)tassen ontwerpt, maar ook nog een hele resem aan andere producten op de markt brengt. Denk aan kinderkleertjes – whoa die prints – , interieur hebbedingen – hartjes voor de opbergmanden – en nog veel ander leuks.

Het is nog steeds giveawayweek, dus mag ik aan 1 lezer met heel veel plezier mijn favoriete schoudertas weggeven. Het gaat hier om de Archimedes Terracota Monkeys -versie. Los van het feit dat ik de print helemaal geweldig vind, is het echt een handige tas.  De riem is in lengte verstelbaar en het opbergvak is precies ruim genoeg.

nobodinoz backpack

Bovendien kun je er, door de schouderriem op een andere manier te bevestigen, ook een boekentas van maken. Doordeweeks voor de kinderen, tijdens het weekend voor mama?

nobodinoz boekentas

Net zo enthousiast als ikzelf over deze tas? Dan kan je tot en met zondag 11 september 20.00u deelnemen aan de giveaway. Reageer in een reactie onder deze blog met “Ja ik wil!” en een onschuldige hand zal zondagavond de winnaar op de blog bekend maken.

Morgen komt de laatste giveaway online. Denk alvast aan roze en glitters 🙂

Related Posts

52 Comments

 1. Jaaaaaaaa, ik wil! Geweldig mooi zeg! Ik ben deze vakantie op zoek gegaan naar een mooie schoudertas die net dat ietsje meer heeft. Helaas, niks gevonden. En nu plots jouw blogpost. Oeh, mooi!! Ik vrees alleen dat ik hem zal moeten delen met alle meiden in huis hier.

 2. Oh, deze is gaaf! Dus Ja, ik wil!
  Ik gebruik al een hele tijd geen handtas meer ,omdat ik alles in de luiertas stopte. Die heb ik nu nooit meer bij, dus op zoek naar een nieuwe handtas. Al denk ik dat dl deze snel in zal willen pikken, die is gek op aapjes en tassen.

 3. Yep! Ja, ik wil! 😀
  Vroeger sleepte ik overal handtassen mee naartoe, maar de laatste jaren ben ik toch ook overstag gegaan voor de schoudertassen. Want ze zijn, zoals je zegt, een pak comfortabeler om te dragen. En ze staan lekker stoer op sneakers en een ripped jeans 😉
  Deze zou een extra pareltje zijn voor bij de verzameling 😉 Je hebt goede smaak!

 4. Ja ik wil! Ik kocht er ooit één voor mijn man, maar hoopte dat hij ze niet mooi vond.. dan kon ik hem gebruiken… Zelf heb ik er nog geen!

 5. Ik wil hem super graag. Ik ken iemand die ik er super blij mee kan maken. Ze is ook net jarig geweest en dat zou een super cadeau zijn voor haar

 6. Ja, ik wil :-).
  Heel graag zelfs.
  Ik ga volgende week terug werken na mijn zwangerschapsverlof en ik heb mij voorgenomen om een gezonde lunch en tussendoortjes mee te nemen en daarvoor zullen wat meer potjes moeten meegenomen worden 🙂

 7. Ja ik wil!!!!! Wat een leuke tas! Mijn dochter mag deze maand voor het eerst naar school en is gek op aapjes We gaan met haar verjaardag dan ook altijd naar de Apenheul (NL)

 8. Ja, ik wil zeerzeker deze schone kabas winnen!!!
  Ik heb ook altijd een schoudertas nodig, simpelwel alleen al omdat ik sjakosj met een gewoon handvat overal vergeet.
  Ik ben dat niet gewoon om vast te hebben, dus daaraan te denken van die mee te dragen. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: