Duiveltjespret (2)

Om 15u gaan we er weer voor. Na het tegenvallende resultaat van de match tegen Italië, staan we nu weer als een man/vrouw achter onze Duivels. Toch?

Wij kijken deze middag bij een neef van mij, tijdens onze halfjaarlijkse neven-en-nichten-middag. Het zal dus geen fanatiek meebrullen worden, maar gezellig bijkletsen en met een half oog de wedstrijd volgen. Naargelang het verloop van de match zal of het bijpraten, of het tv-kijken naar de achtergrond verdwijnen.

We moeten gaan voor winst willen we nog een echte kans maken, maar zelfs met een gelijkspel bestaat er nog een waterkansje dat we naar de volgende ronde gaan. Verliezen is dus absoluut geen optie.

Onder mijn lezers zitten heel wat toegewijde supporters, die ook vandaag weer ons team naar de overwinning gaan juichen. Zij deelden hun supportersfoto’s, zodat we alvast in de juiste stemming kunnen komen!

rode duivels, ek16, frankrijk, tousensemble

 

Wagen jullie een pronostiek voor België –  Ierland?   Ten huize CompleetGeluk gaan we voor een 3-1 overwinning, want veel doelpunten tijdens een match, dat zorgt voor extra ambiance. 😉

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: