Guilty pleasures

Guilty pleasures, wie heeft ze niet? Zo van die kleine dingen waar je genot uithaalt, maar die eigenlijk niet echt kunnen. Ik heb er een heleboel nu ik er zo over nadenk. Veel van mijn guilty pleasures hebben te maken met eten. En tv. En een combinatie er van.

1. Ontbijten met koude pizza. Leftovers van de avond er voor. Heerlijk!  En niet alleen pizza, maar ook koude pasta of een restje groenten. Alles eigenlijk. Ik heb het al sinds mijn kindertijd. Dan pikte ik met een vork alle stukjes gehakt uit de pot spaghetti van de avond er voor. De kans dat ik dit ooit nog afleer, lijkt dus vrij klein te zijn.

2. Die cupcake die voor het vieruurtje bedoeld is om 9u al opeten. Hij riep naar me vanuit de keuken.  Echt waar. 12755303_10153910109449235_1056341791_o

3. Naar Pink Ambition kijken en daar gigantisch van genieten. Roze en bling bling, mijn kinderdroom komt uit.

4. Naar Temptation Island kijken en daar nog veel harder van genieten. De amateur-relatietherapeut in mij beleeft hoogdagen.

5. Na bovenstaande programma’s voor de tv blijven hangen en helemaal enthousiast worden van Jani.

6. Luidkeels meekwelen met “Je t’aime” van Lara Fabian terwijl dit absoluut niet mijn muzieksmaak is. Behalve dit nummer dan. Ik heb ook geen talent trouwens. Echt niet.

7. Met dikke wollen sokken in bed kruipen, zelfs al is dat zo ongelofelijk onaantrekkelijk. Maar zijn ijsklompjes als voeten dat ook niet?

8. Een hele winter een super warme kerst-onesie dragen en er dus iedere avond uitzien als het verschrikkelijke sneeuwmonster met kerstballen.guiltypleasures

9. Als er proevertjes staan in de supermarkt er twee nemen. Of die ene keer, toen ik hoogzwanger van Kind 3 en 4 een heel schaaltje ribbetjes leeg at in de Albert Heijn. Sorry. Het waren de hormonen.

10. Een kop koffie zetten puur om er speculaasjes in te kunnen soppen.

 

Mijn 10 meest voorkomende guilty pleasures. Herkenbaar? Wat zijn jullie guilty pleasures? 

Related Posts

4 Comments

  1. Buiten de onesie en de koude restjes, bijna alles!☺ Ok, ik kijk ook niet naar mensen die op een warm eiland hun relatie kapot maken…
    ??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: