Uitwaaien

koksijdeallevierHoewel ik een “meisje van de zee” ben, mis ik de zee niet, hier zo in de Kempen. Maar sinds we kinderen hebben, ben ik onze Noordzee en bijhorend strand opnieuw gaan waarderen. De zee staat nu garant voor puur genot, het hele jaar door. En hoewel ik wel vaker vloek omdat mijn ouders niet mee verhuisden naar de Kempen, is het ook wel super fantastisch dat ze op wandelafstand van het strand wonen.

Vandaag gingen we dus uitwaaien in Koksijde. En uitwaaien konden we, er stond een heel erg sterke wind. Ondanks de wind was het absoluut niet koud, dus we bleven toch bijna een uur op het zand. Onze jongens vonden het geweldig en genoten er van om meegenomen te worden door de wind. Ze spatten in het water en renden gillend rond. Ons Kind 2 bleef gezellig bij Mé wandelen. Kind 4, die was op zijn zachtst gezegd iets minder enthousiast en zag weinig charme in een strand zonder zon. Ons zomerkind.

Over het warme badje en de homemade cupcakes  na de wandeling was ze dan weer wel heel enthousiast. Het heeft waarschijnlijk iets te maken met prioriteiten. 🙂

koksijdeduinenroeland koksijdewillemfrederick koksijdewfalleen koksijdetweeling koksijdegolfbrekers

 

Gaan jullie ook in de winter wel eens uitwaaien aan zee? Wat is jullie favoriete badplaats?

Related Posts

4 Comments

  1. Heerlijk!! Eigenlijk geraken wij meestal maar 1x per jaar aan de kust.. we bezoeken mijn ouders die elk jaar in september een paar weken een huisje huren in Westende Bad… maar zo uitwaaien kan wel enorm deugd doen en Giel is er zot van 🙂

  2. wij rijden meestal gewoon naar Koksijde – altijd rechtdoor – als we van bij mijn ouders komen 😀 Of naar Nieuwpoort als we van hieruit vertrekken, ook ongeveer altijd rechtdoor 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: